Öneri İşlemci 75 dereceye çıkıyor r 5 5600

mveliamet

80+
Reaksiyon skoru
2
Bilgisayrım
Ryzen 5 5600
Msi rx 6650
550 anakart
650w bronze psu
Önceden stok fanla işlemci 90 derecenin üstüne çıkıyordu bugün be quiet pure rock slim 2 taktım ve işlemci boşta 38 oyun oynarken 72-75 derecelerde çalışıyor,endişelenicek bir durum varmı her şey normalmi?kasanın kendisinde de 3 fan var

Oyunlarda ısınması normal. İşlemcinin performansı eskisi gibi değil senin daha yüksek frekanslara çıkıyor ve performansı artıyor. O yüzden 75 sıcaklık normal.

sıcaklıklar amd bir işlemciye göre normal geldi daha düşük olmasını tabii ki isteriz termal macun olarak ne kullandıınız

Valla aynı işlemciyi perfan 120h ile kullanıyorum 65°C'yi geçmedi henüz ki 65 de olmuyor genelde.

Bilgisayrım
Ryzen 5 5600
Msi rx 6650
550 anakart
650w bronze psu
Önceden stok fanla işlemci 90 derecenin üstüne çıkıyordu bugün be quiet pure rock slim 2 taktım ve işlemci boşta 38 oyun oynarken 72-75 derecelerde çalışıyor,endişelenicek bir durum varmı her şey normalmi?kasanın kendisinde de 3 fan var
Yaz ayındayız kasanın hava silkulasyonu falanda önemli bu mevsimde tüm elektronik cihazlar ısınıyor elimdeki telefon bile en ufak zorlanmada aşırı ısınıyor

AG400 ile kullanıyorum bende BF2024'de 80 derecelere çıkıyor normal mi?

AG400 ile kullanıyorum bende BF2024'de 80 derecelere çıkıyor normal mi?
hocam bende kule tipi soğutucu var 90 dereceleri gördüm bf2042 de meğerse soğutucunun içinden çıkan macun yüzündenmiş mx4 sürdükten sonra max 70 derece mx4 fiyat performans çok başarılı bir termal macun
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arctic mx4 kaliteli bi termal macun
hocam işlemciden de kaynaklanıyor olabilir 75 dereceler o işlemciye normal gibi geldi bana 70 in üstüne çıkmasa tabi daha iyi olurdu ama 75 için endişelenmeye gerek yok bence

Geri