- Reaksiyon skoru
- 81
- Bütçe
- 12000
Max 12k Telefon arıyorum. Daha fazlası asla mümkün değil. Şimdiden teşekkürler.
Oyun oynuyorum lakin ana amacım İnstagram'a girip prime üzerinden video izlemek.beklentiler nedir? en cok hangi uygulamayi kullanirsin? oyun oynar misin vs.
S20 FE ve Realme gt2 ile kıyaslandığında nasıl bir performans sağlıyor A53? Bilmediğimden soruyorum![]()
Samsung Galaxy S20 FE
Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Samsung Galaxy A53 5G
Samsung Galaxy A53 5G SM-A536E detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
Samsung tarafında güncel cihaz olduğu için a53'ü de kattım tavsiyeye. Gt2 de güzel bir tercih olabilir s20 fe ve gt2 nin gerisinde kalıyor işlemci olarak. Kamera konusunda s20 fe daha iyi bildiğim kadarıyla ön kamera açısından en azından. onun haricinde en başarılı işlemciye gt2 sahip.S20 FE ve Realme gt2 ile kıyaslandığında nasıl bir performans sağlıyor A53? Bilmediğimden soruyorum![]()
GT2 almak mantıklı mı sizce? Android olarak ilk defa alacağım telefon.Samsung tarafında güncel cihaz olduğu için a53'ü de kattım tavsiyeye. Gt2 de güzel bir tercih olabilir s20 fe ve gt2 nin gerisinde kalıyor işlemci olarak. Kamera konusunda s20 fe daha iyi bildiğim kadarıyla ön kamera açısından en azından onun haricinde en başarılı işlemciye gt2 sahip.
realme gt2Max 12k Telefon arıyorum. Daha fazlası asla mümkün değil. Şimdiden teşekkürler.
Kağıt üstünde mantıklı duruyor. Marka düşündürüyor bir tek. Ha bir de su ve toz dayanıklılığı yok ama pek önemli değil tabi.GT2 almak mantıklı mı sizce? Android olarak ilk defa alacağım telefon.
Ben mediamarktan almaya karar verdim ürünü ancak World'e kaç taksit var onu öğrenmem lazım.Kağıt üstünde mantıklı duruyor. Marka düşündürüyor bir tek. Ha bir de su ve toz dayanıklılığı yok ama pek önemli değil tabi.
bu fiyatlarda en mantikli iki cihaz s20fe ve realme gt2. kamera ve sosyal medya agirlikli kullanacaksan s20fe, oyun ve performans agirlikli kullanacaksan gt2 tavsiye ederim.Ben mediamarktan almaya karar verdim ürünü ancak World'e kaç taksit var onu öğrenmem lazım.