12000TL Telefon önerisi

beklentiler nedir? en cok hangi uygulamayi kullanirsin? oyun oynar misin vs.

ne alırsın bilmiyorum ama çok sağlam bir samsung cihaz al şaşılmamalı android tarafında samsung'dan. Benim xiaomi cihaz garanti sürecini doldurunca kendiliğinden pert oldu

S20 FE ve Realme gt2 ile kıyaslandığında nasıl bir performans sağlıyor A53? Bilmediğimden soruyorum :)

Bir kaç gün önce olsa honor 70 tavsiye etmek isterdim ancak maalesef onuda kaybettik.

S20 FE ve Realme gt2 ile kıyaslandığında nasıl bir performans sağlıyor A53? Bilmediğimden soruyorum :)
Samsung tarafında güncel cihaz olduğu için a53'ü de kattım tavsiyeye. Gt2 de güzel bir tercih olabilir s20 fe ve gt2 nin gerisinde kalıyor işlemci olarak. Kamera konusunda s20 fe daha iyi bildiğim kadarıyla ön kamera açısından en azından. onun haricinde en başarılı işlemciye gt2 sahip.

Samsung tarafında güncel cihaz olduğu için a53'ü de kattım tavsiyeye. Gt2 de güzel bir tercih olabilir s20 fe ve gt2 nin gerisinde kalıyor işlemci olarak. Kamera konusunda s20 fe daha iyi bildiğim kadarıyla ön kamera açısından en azından onun haricinde en başarılı işlemciye gt2 sahip.
GT2 almak mantıklı mı sizce? Android olarak ilk defa alacağım telefon.

Ben mediamarktan almaya karar verdim ürünü ancak World'e kaç taksit var onu öğrenmem lazım.
bu fiyatlarda en mantikli iki cihaz s20fe ve realme gt2. kamera ve sosyal medya agirlikli kullanacaksan s20fe, oyun ve performans agirlikli kullanacaksan gt2 tavsiye ederim.

gt2nin bence tek sorunu hafiza karti olmamasi. 128gb yeter diyorsan sorun yok.

telefonlara taksit olmuyor bu arada.

Geri