25k Bütçeye Telefon Önerisi

Asi KURT

80+
Reaksiyon skoru
4
Önceliğim batarya ve kamera bana 6-7 sene sorun çıkarmayacak telefon arıyorum bütçe max 25.000TL seçeneklerim aşağıdaki telefonlar yardımcı olursanız sevinirim.
1= Honor Magic8 Lite(8/256=21999TL)
2= Samsung A56(8/256=23499TL)
3= POCO X8 PRO(8/256=24999TL)Bunlardan sadece POCO X8 PRO'da adaptör, kılıf ve koruyucu cam kutu içeriğinde var.

Ayrıca telefonlarım çok düşüyor ve genellikle banyoda dizi veya video izlemeyi sevdiğim için bunlara uygun bir telefon seçmek istiyorum. Oyun ayda bir kere falan oynarım fazlası yok

Yd 14 pro veya pro max ve yanına iPhone 7 alırsanız sizin işinizi fazlasıyla görecektir

kamerası bu bütçede alabileceğin en kötü telefon, kamera istediğin için alma
a56 veya a57 olabilir, a57 biraz daha ucuzluyor galiba
bende en güvenilir seçenek olarak a56 olarak düşünüyorum. Honor biraz kafamı kurcaladı POCO zaten kamerası berbat oyun telefonu gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yd 14 pro veya pro max ve yanına iPhone 7 alırsanız sizin işinizi fazlasıyla görecektir
Hocam apple düşünmüyorum.

bende en güvenilir seçenek olarak a56 olarak düşünüyorum. Honor biraz kafamı kurcaladı POCO zaten kamerası berbat oyun telefonu gibi

magic 8 lite kamerası da kötü
honor 400 iyi onun da fiyatı uçtu gitti

Siz bilirsiniz ama kullanmayı düşündüğünüz süre boyunca sizi en sorunsuz bir şekilde idare edecek cihaz Appledır android olup 3 yıldan fazla sorunsuz çalışan cihaz görmedim

O fiyata Poco X8 Pro hariç düşünme al geç enayi olma.Para kolay kazanılmıyor.Gerek ekranı, gerek bataryası, gerek kamerası ve işlemcisiyle on numara cihaz.Kutu içeriğide dolu dolu.Kamerası kötü diyenler bilmiyor.Light Fusion 600 sensör nasıl kötü olucak? Üstelik F/1.5 diyaframlı.Al şu incelemeyi oku

Globalde en iyi telefon incelemesi yapan site.Hızlı sarj desteği, UFS 4.1 hafızası, kızıl ötesi sensör, arka kamera halkalarında bildirim ışığı.. saymakla bitmez.Adamlar eksi puana sadece zoom yazabilmiş.Fiyatına göre muazzam telefon.Ayrıca güncelleme desteğide var.

Geri