Anakartın support bölümünden indirmen lazımTamam da işte nerden nasıl indiricem ne yazmam gerekiyo veya o driver ne işe yarıyo hiçbir bilgim yok.
Konu açılmışken tekrardan sorayım Biostar B450MH Anakart için Chipset Driver Bu yeterli olacaktır değil mi ?Valla "Chipset sürücüsü" ne demek sana tam tanımını yapamam ama önemli bir şey. Olmazsa olmaz. Anakartın nedir?
Evet, yeterli olacaktır. Anakartın kendi sitesi yerine AMD'nin sitesinden indirme taraftarıyım, nedeni yok, öylesineKonu açılmışken tekrardan sorayım Biostar B450MH Anakart için Chipset Driver Bu yeterli olacaktır değil mi ?
Alışkanlıklar değişmiyor.Evet, yeterli olacaktır. Anakartın kendi sitesi yerine AMD'nin sitesinden indirme taraftarıyım, nedeni yok, öylesine.
Bu dediğimizi windowsa kuruyorsunChipset driver dediğiniz bios mu ?![]()
B450M S2H model olacak. Kendi sitesinden indirmem gerekiyormuş galiba fakat sırayla mı yoksa direk en güncel sürümü mü indireyim?Valla "Chipset sürücüsü" ne demek sana tam tanımını yapamam ama önemli bir şey. Olmazsa olmaz. Anakartın nedir?
Chipset sürücüsünü kendi sitesinden indirmenize gerek yok, sonuçta chipseti üreten AMD. AMD'nin sitesinden indirin.B450M S2H model olacak. Kendi sitesinden indirmem gerekiyormuş galiba fakat sırayla mı yoksa direk en güncel sürümü mü indireyim?