15-17k Toplama Pc Önerisi

GB93

80+
Reaksiyon skoru
18
Herkese merhabalar ben kusadasinda yaşıyorum yaşım 29 hayatım hiç doğru düzgün gaming pc olmadı şimdi çalışmaya başladım toplama pc almayı düşünüyorum ama bu konulardan parca konusundan hiç anlamıyorum

Ben güzel oyunları pubg pc warzone god of war yani fs yada hikayesi ilerlemi oyunları oynamak istiyorum

Pc ileri dökün olursa sevinirim yani belli zaman sonra upgrade edeyim param geçtikçe elime
Siz daha iyi bilirsiniz bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim.

Önce bütçe lazım. İleriye dönük alacaksan Min AM5 Soket alman lazım.

Pardon bütçe yazmayı unutmuşum donanim arşivinim çıkardığı sistem fiyat aralığında 15k_17k arası düşünüyorum taksitle daha monitor alicam

Hocam işlemci ağırlıklı oyunlarda biraz darboğaz yalabilir o yüzden mümkünse i5 12400f yapıp bunu almanız bence en iyisi olur eğer bütçe 12400f e yetmiyorsa işlemci ağırlıklı oyunlarda ayarları maksimuma çekerek işlemcinin yükünü azaltıp darboğazı azaltabilirsiniz bence bütçenizdeki en iyi sistem bu.

Herkese merhabalar ben kusadasinda yaşıyorum yaşım 29 hayatım hiç doğru düzgün gaming pc olmadı şimdi çalışmaya başladım toplama pc almayı düşünüyorum ama bu konulardan parca konusundan hiç anlamıyorum

Ben güzel oyunları PUBG pc warzone god of war yani fs yada hikayesi ilerlemi oyunları oynamak istiyorum

Pc ileri dökün olursa sevinirim yani belli zaman sonra upgrade edeyim param geçtikçe elime
Siz daha iyi bilirsiniz bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim şimdiden herkese teşekkür ederim.
Hocam sadece oyun için AMD sistemlerden hiç bir zaman şaşma bütçen rahatsa NVİDİA al derim ama fiyat performans AMD'dir.
Bende PUBG oynuyorum sadece AMD ekran kartı kullanıyorum 8 yıldır çok rahatım 1 hafta oldu olmadı RX 7600 Aldım yeni gelecek yazılımlarıyla güçlenir daha yeni kart olduğu için güncelleniyor driverleri ile.

Benim derdim almışken orta derece olsun şimdiki güncel oyunları oynatsin daha sonra yetmediği yerde yada bisey olduğunda ekran kartını işlemciyi güncellemeyim yada ramleri vs

Benim derdim almışken orta derece olsun şimdiki güncel oyunları oynatsin daha sonra yetmediği yerde yada bisey olduğunda ekran kartını işlemciyi güncellemeyim yada ramleri vs
bu da fena değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: GB93
Baska alternatif varsa atarmisiniz birde bu Gencer gaminge guvenilirmi?

Şu gençergaming upgrade'e hiçbir şey koymuyor ya sinir oluyorum. Game garajda falan ne ararsan var. Ayıp, gerçekten rezalet. Bir anakart yükseltmek 1.5k olur mu Allah aşkına. Yok mu hiç muadili ürün. Ram ve kasa seçenekleride balon fiyatlarla

Geri