Muhammetyzicii
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 652
Apk'yı indiriyorum normal ücretsiz olarak açılıyor ulan senin anlamın ney o zaman?anlatabilecek var mı bu durumu
Nası?Apk'yı indiriyorum normal ücretsiz olarak açılıyor
Bilmiyorum ben bi uygulamanın premium aboneligini açmak icin apk halini yüklüyorum yine abone olun diyorNası?
Giriyor .p yasakkorsana girmez mi
güncelleme atılıyor ara ara programa yama o zaman önceki premium patlıyor yeni özellik geliyor ondan abone olun diyor ya da modladık diyip apk yüklüyorlar siteye sen sitede reklamlara giriyorsun para kazanıyor boş beleşApk'yı indiriyorum normal ücretsiz olarak açılıyor ulan senin anlamın ney o zaman?anlatabilecek var mı bu durumu
Verilmiyor.Veriliyor mu verilmiyor mu
Ya kanka aslında hiç uğraşılmaz ama yani indirdigim uygulama hiç 2.50 dolarlık bi uygulama değil uygulama da airpodsun kontrollerini ayarlayabilmek için vargüncelleme atılıyor ara ara programa yama o zaman önceki premium patlıyor yeni özellik geliyor ondan abone olun diyor ya da modladık diyip apk yüklüyorlar siteye sen sitede reklamlara giriyorsun para kazanıyor boş beleş
hocam sormak istiyorum bende iphone 11 pro max vardı yd vergi yüzünden s21Fe geçtim airpodsum var benimde özelliklerini falan kontrol edebilecek bir uygulama bulamadım bildiğiniz birşeyler varsa özelden mesaj olarak atabilir misiniz yoksa samsung buds alıcam çok rahatsız ediyor sporda otomatik kulak algılama falan ayar ettiYa kanka aslında hiç uğraşılmaz ama yani indirdigim uygulama hiç 2.50 dolarlık bi uygulama değil uygulama da airpodsun kontrollerini ayarlayabilmek için var![]()
Hocam işte var ama 45 TL istiyor tam çalışabileceği Allah kerimhocam sormak istiyorum bende iphone 11 pro max vardı yd vergi yüzünden s21Fe geçtim airpodsum var benimde özelliklerini falan kontrol edebilecek bir uygulama bulamadım bildiğiniz birşeyler varsa özelden mesaj olarak atabilir misiniz yoksa samsung buds alıcam çok rahatsız ediyor sporda otomatik kulak algılama falan ayar etti
iphoneda yaptığın ayar geçmiyor androideHocam işte var ama 45 TL istiyor tam çalışabileceği Allah kerimama bi iphone bul yakınından ona bağlayıp yap onun disinda o uygulamanin ismini yazarim sana
sadece iphoneden iphoneye geçirince kalıyor androidde default oluyor geriHocam işte var ama 45 TL istiyor tam çalışabileceği Allah kerimama bi iphone bul yakınından ona bağlayıp yap onun disinda o uygulamanin ismini yazarim sana