A3 sedan sportline alınır mı?

gdburak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
417
Bütçe
1250000
Arkadaşlar benim bütçem 1.100.000-1.250.000 arası.Bir araba alacağım.A3’ün en dolu paketi olan Sport Line donanımıyla almayı düşünüyorum.Daha mantıklı bir araç öneriniz varmı?(Bende biraz marka takıntısı var o yüzden Ford-Toyota tarzı markalardan araba önermezseniz sevinirim.)SUV,Sedan,hatchback araba arasında ayrım yapmam.Araba ne kadar yeniyse o kadar iyi olur.Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar benim bütçem 1.100.000-1.250.000 arası.Bir araba alacağım.A3’ün en dolu paketi olan Sport Line donanımıyla almayı düşünüyorum.Daha mantıklı bir araç öneriniz varmı?(Bende biraz marka takıntısı var o yüzden Ford-Toyota tarzı markalardan araba önermezseniz sevinirim.)SUV,Sedan,hatchback araba arasında ayrım yapmam.Araba ne kadar yeniyse o kadar iyi olur.Şimdiden teşekkürler
A3 o bütçede en güzel araç olabilir ancak içi biraz dar. 1400e kadar çıkabilirsen w205 kasa mercedes C180 öneririm.

BMW : https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-edition-sport-line-sonfiyat-1092990231/detay

A3 alıncaksa Sportback alınmasının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Sedan istiyosan A4e çıkmak daha mantıklı, A3 sedan çok ara modelmiş gibi geliyor bana.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada düşük km 2016 Highline Jetta'da alabilirsin, Comfortline'ı var bende memnunum. Cam tavanlı olursa tadından yenmez.

Son düzenleme:
Skoda octavia bakabilirsin,ds bakabilirsin.

A3 alıncaksa Sportback alınmasının daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Sedan istiyosan A4e çıkmak daha mantıklı, A3 sedan çok ara modelmiş gibi geliyor bana.

Bu arada düşük km 2016 Highline Jetta'da alabilirsin, Comfortline'ı var bende memnunum. Cam tavanlı olursa tadından

A3'ün hb kasası çok küçük.
A4'ün B8 kasasını beğenmiyorum B9'ada bütçem yetmiyor.
Jetta arkadaşımda var pek beğenmiyorum

Audi a3 ü hiç sevmem içi ölüm boşluğu ama sportline nın dışı da çok iyi duruyo :D yine de daha yeni model golf alınabilir örn

Düşünülebilir teşekkürler

O halde a3 alacaksanız 1.0Tfsi ve 1.6Tdi motorlulardan uzak durun. İki motor da bence performans açısından yetersiz ve 1.0tfsi de 3 silindirli olduğu için titreme problemi var.
Bütçeyi biraz aşıyor ama araç hatasız. Bir bakın htt

35 TFSI 150 Bg almay düşünüyorum

Son düzenleme:
A4 b8 kasa 2.0 tdi tecrubem oldu

Hızlanması
Yol tutuşu
Vites geçisi
İzalasyonu
Ve birçok konuda çok üstün bi araç
Sadece süspansiyonları sert geldi yani sportif

Sadece tipe bakarak değerlendirme derim

A3'ün hb kasası çok küçük.
A4'ün B8 kasasını beğenmiyorum B9'ada bütçem yetmiyor.
Jetta arkadaşımda var pek beğenmiyorum

Düşünülebilir teşekkürler

35 TFSI 150 Bg almay düşünüyorum

Skoda octavia bakabilirsin,ds bakabilirsin.
Marka takıntım var maalesef

A4 b8 kasa 2.0 tdi tecrubem oldu

Hızlanması
Yol tutuşu
Vites geçisi
İzalasyonu
Ve birçok konuda çok üstün bi araç
Sadece süspansiyonları sert geldi yani sportif

Sadece tipe bakarak değerlendirme derim
Yok araca kötü demiyorum ama bana çok ağır kaçar daha gencim 😅

Marka takıntım var maalesef

Yok araca kötü demiyorum ama bana çok ağır kaçar daha gencim 😅
Marka takıntıısı için ben boyle düşünmezdim ama siz bilirsiniz.
A3 Kötü değil ama çok yavaş 1.3 multijet2 motoru bile daha iyi hocam dizel. 1.6 130hp lik 1.5 130hp lik egea bile motor olarak çok daha başarılı. A3'e göre bence iç donanım olarakta ve ekran vb olarakta bile daha iyi bence lounle plus+ paketleri.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,736
Üyeler
190,799
Son üye
alper1925
Geri