LGBT üyelerinin yeni talepleri

Dayı şimdi lpg biri gelsin erkek wc’ye başımızın üstünde yeri var da. Erkek adam da kadın tuvaletine girmez.

Arkadaşlar yorumlarda tartışma olmasın. LGBT üyelerinin yeni istekleri

- Spor üzerine yapılan yarışmalara trans bireylerin katılması yani trans bir erkeğin kadınlarla yarışmasını istiyorlar yada tam tersi...Futbol içinde geçerli.
- Trans bireylerin kadın veya erkek tuvaletine girmesine izin verilmesi

Bunları önermişler twitterde, hepsi aynı düşüncede değildir tabi ki fakat eşitlik üzerine takıntılı olduklarını biliyorum, düşünceleriniz nedir bir futbol takımında trans üyenin olması ne kadar eşit veya mantıklı ?
veya bir boks maçında trans bir kişiyle normal erkeğin dövüşmesi, yada yüzmesi,koşması aklınıza ne geliyorsa artık.
Saçmalamışlar. Hadi eşcinsellere okey dedikte bu fazla abartı. Sonuçta kromozom olarak xy taşıyan birinin xx i taşıyan biriyle aynı kategoride yarışması mantıklı değil en az 18-19 sene erkek olarak büyüyor vücudu...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Trans arkadaşım var(@Windows 10 Aşığıyım) kadın tuvaletini kullanıyor zaten o söylemese trans olduğunu kimse anlayamayacak herkes normal kadın sanıyor. Bunda sıkıntı göremiyorum.
Dıştan kadın sanılabilir ama xy kromozomları taşıdığı gerçeği ve öyle büyüdüğü değişmiyor. Estetikle her şey mümkün bu yüzden kadın sanılması gayet normal.

Dıştan kadın sanılabilir ama xy kromozomları taşıdığı gerçeği ve öyle büyüdüğü değişmiyor. Estetikle her şey mümkün bu yüzden kadın sanılması gayet normal.
Arkadaşı dinlemeni tavsiye etmiyorum hocam kendi aklınca komik şakalar yaptığını sanıyor zaten kendisini de engelledim.

1-Bir erkek kadından fiziksel olarak güçlü erkekler erkek sporundan başarı olamayınca trans olup kadın sporuna geçer rakibini ezer
2-ikincisi sadece kadınlara tuvalette t*cavüz edebilmek için istiyorlar
hayır 2. kesinlikle olmaz sonuçta karı karı evlenip g*y çıkıp l*zbiyen olur lütfen böyle saçma şeyler olmasın (!)

gerçekten g*y olup karı oluyorlar ya sonra l*zbiyen olabiliyorlar mı beynim yandı

hayır 2. kesinlikle olmaz sonuçta karı karı evlenip g*y çıkıp l*zbiyen olur lütfen böyle saçma şeyler olmasın (!)

gerçekten g*y olup karı oluyorlar ya sonra l*zbiyen olabiliyorlar mı beynim yandı
Literally 1984

Arkadaşlar yorumlarda tartışma olmasın. LGBT üyelerinin yeni istekleri

- Spor üzerine yapılan yarışmalara trans bireylerin katılması yani trans bir erkeğin kadınlarla yarışmasını istiyorlar yada tam tersi...Futbol içinde geçerli.
- Trans bireylerin kadın veya erkek tuvaletine girmesine izin verilmesi

Bunları önermişler twitterde, hepsi aynı düşüncede değildir tabi ki fakat eşitlik üzerine takıntılı olduklarını biliyorum, düşünceleriniz nedir bir futbol takımında trans üyenin olması ne kadar eşit veya mantıklı ?
veya bir boks maçında trans bir kişiyle normal erkeğin dövüşmesi, yada yüzmesi,koşması aklınıza ne geliyorsa artık.
Erkek kadına geçince yada tam tersi sadece cinsel organ ve ses değişiyor. Güç aynı. Yani haksızlık olur. Bu objektif yorumum. Birde normal yorum eklemek gerekirse, ketçap mayonez de olsun mu

Salonu da balkona katak mı?

Maksimum Anadolulu Türk kafası. İnsanlar haklarını arayarak çizgiyi aşıyorlar, değil mi?
Erkeğin kadınlar/Kadının Erkekler tuvaletine sırf cinsiyetini kabul etmiyor diye girebilmesi normal yani? Umarım anneniz otobüs molasında tuvalete girerken yanında travesti bir erkekle çıkar. O zaman aynı şeyi söyleyecek misiniz?

Erkeğin kadınlar tuvaletine sırf cinsiyetini kabul etmiyor diye girebilmesi normal yani? Umarım anneniz otobüs molasında tuvalete girerken yanında travesti bir erkekle çıkar. O zaman aynı şeyi söyleyecek misiniz?
Evet, biyolojik cinsiyetini kabul etmiyorsa kadın tuvaletine girmesinde bir sakınca yok. Ve evet, o zaman aynı şeyi söyleyeceğim. Bu insanlardan neden bu kadar korktuğunuzu anlayamadım, size bir şey mi yaptılar? İnsanlar hayata bir kez geliyor ve bu hayatlarını da istediği şekilde yaşamalılar ve yaşamakta da özgürler. Taciz falan demişsiniz, kendini erkek olarak görenler hiçbir kadına taciz etmiyordu zaten, değil mi?

Geri