Özel Üniversite tercih

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Emre0660

80+
Reaksiyon skoru
3
Çoklu Konu, Spam
Arkadaşlar dünde yazdım iki kişi cevap verdi sizce bu sene özel okulların bu kadar pahalı olmasının üniversitedeki paralı kontenjanlara nasıl bir etkisi olur sizce düşer mi aynımı kalır Not bu sene tercih yapcam

Arkadaşlar dünde yazdım iki kişi cevap verdi sizce bu sene özel okulların bu kadar pahalı olmasının üniversitedeki paralı kontenjanlara nasıl bir etkisi olur sizce düşer mi aynımı kalır Not bu sene tercih yapcam

Öyle bir şey olacağını sanmıyorum özel üniversitelerin çoğu ticarethane varsa talep sonuna kadar açarlar o kontenjanı sen yeter ki parasını ver. Tam burslu kontenjanlar diğerlerine göre daha az olur %50,%25 burslu kazananlar için kontenjan daha yüksek olur.

Hiçbir etkisi olmaz.
Genel olarak kaç kontenjan açılıyorsa aynı değerde açılır
Şahsen benim okuduğum üniversitede(vakıf) aynı denilebilecek sayıda kontenjan açıldı.

Öyle bir şey olacağını sanmıyorum özel üniversitelerin çoğu ticarethane varsa talep sonuna kadar açarlar o kontenjanı sen yeter ki parasını ver. Tam burslu kontenjanlar diğerlerine göre daha az olur %50,%25 burslu kazananlar için kontenjan daha yüksek olur.
Sıralamalar düşermi %50 burslu veya burssuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hiçbir etkisi olmaz.
Genel olarak kaç kontenjan açılıyorsa aynı değerde açılır
Şahsen benim okuduğum üniversitede(vakıf) aynı denilebilecek sayıda kontenjan açıldı.
Sıralamalar düşer mi bu fiyatlarla %50 burslu veya burssuz

Sıralamalar düşermi %50 burslu veya burssuz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sıralamalar düşer mi bu fiyatlarla %50 burslu veya burssuz
çok olmaz yüksek sıralamalarda 2-3k
biraz da düşüklerde 10-15k değişebilir

Sıralamalar düşer mi %50 burslu veya burssuz

iç mimarlık ankara
iç- dış olayına girmeyeceğim
Burada gördüğünüz gibi birkaç tanesi neredeyse yeni açılmış
Sıralama olarak rastgele aldım yüksek sıralamalarda fark değişebilir

mimarlık kısmında başkent ve atılım yeni açılmış.
+-15-20K çıkabilir bu sene bu sıralamalarda(Tahmini ve olabilitesi var)

Sıralama yükselince +- kısmı azalır genel olarak

Ekler

• Ekran Görüntüsü (64).png
    Ekran Görüntüsü (64).png
    283 KB · Hit: 49
iç- dış olayına girmeyeceğim
Burada gördüğünüz gibi birkaç tanesi neredeyse yeni açılmış
Sıralama olarak rastgele aldım yüksek sıralamalarda fark değişebilir

mimarlık kısmında başkent ve atılım yeni açılmış.
+-15-20K çıkabilir bu sene bu sıralamalarda(Tahmini ve olabilitesi var)

Sıralama yükselince +- kısmı azalır genel olarak
Mimarlık atmışsın. mimarlık sayısal iç mimarlık istemiş arkadas. iç mimarlık eadan

Mimarlık atmışsın. mimarlık sayısal iç mimarlık istemiş arkadas. iç mimarlık eadan
Şimdi baktım aynen orada da iç mimarlık ve çevr tasarımı olarak geçiyormuş

Ama hiçbir fark olmaz dediğim gibi
Şimdi baktım 175k ile kapatan 165-185k adası kapatabilir yani

Sıralamalar düşer mi %50 burslu veya burssuz
Sıralamaların düşeceğini sanmıyorum her sene daha fazla kişi giriyor ve derece yapan kişi sayısı artıyor. Düşse bile çok az max 10k falan düşerler diye tahmin ediyorum ama gene de belli olmaz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri