Dua et işte olmuyor şanslısın .dbir şey diyecem bende niye olmuyor rx6700xt (inşallahta olmaz Allah korusun)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mhz düşürünce düzeliyormuydu birde %kaç performans kaybediyordunuz
hocam her kartta olacak diye şart yok zaten ufak sistem de ki sorun bile yol açar yada kartta sorun vardır olur şart değil yani olması ben sadece kendim yaşadığım için önermiyorum ama tavsiye ediyorum alabilirsin vsbir şey diyecem bende niye olmuyor rx6700xt (inşallahta olmaz Allah korusun)
mhz düşürünce düzeliyormuydu birde %kaç performans kaybediyordunuz
wattmanın çözümü varmış işte mhz düşürme falan düşürdüğünde düzeliyormuydu birde %kaç performans kaybediyordunhocam her kartta olacak diye şart yok zaten ufak sistem de ki sorun bile yol açar yada kartta sorun vardır olur şart değil yani olması ben sadece kendim yaşadığım için önermiyorum ama tavsiye ediyorum alabilirsin vs
Ben wattman yerken ısınıyor diye kapanıyor sanıyordum o yüzden gittim 500₺ ye Ekran kartı fanı aldım sonra dank etti xjksxnksxhocam her kartta olacak diye şart yok zaten ufak sistem de ki sorun bile yol açar yada kartta sorun vardır olur şart değil yani olması ben sadece kendim yaşadığım için önermiyorum ama tavsiye ediyorum alabilirsin vs
Ben gow da 66 FPS alıyordum şimdi 64wattmanın çözümü varmış işte mhz düşürme falan düşürdüğünde düzeliyormuydu birde %kaç performans kaybediyordun
alınır zaten bak mesela bende kart alacağım bütçe netleşmedi ama 6700xt ler çıkıyor karşıma alacak cesaret yok o wattmanla haftalarca uğraştım en son kartı sattım bedava fiyata gitsin diyeşahsen rx6600 öneririm (güvenilir birini bulursan kesin al)
çözümü varsa alıp mhz düşürüp mis gibi oynarsın neyi kötüki bununhocam her kartta olacak diye şart yok zaten ufak sistem de ki sorun bile yol açar yada kartta sorun vardır olur şart değil yani olması ben sadece kendim yaşadığım için önermiyorum ama tavsiye ediyorum alabilirsin vs
hocam bende o da kurtarmadı şahsenwattmanın çözümü varmış işte mhz düşürme falan düşürdüğünde düzeliyormuydu birde %kaç performans kaybediyordun
GEÇİCİ hocamçözümü varsa alıp mhz düşürüp mis gibi oynarsın neyi kötüki bunun
Aynen ben sadece MHz de düşünmedim her şeyi düşürdüm çektiği w a kadar .dhocam bende o da kurtarmadı şahsen
GEÇİCİ hocam
500 serisinde acayip görülen bir sorun sebebini tahmin ediyorum amd 500 serisinde fazla ram bastı ramlarde hata çıktı ve wattmanAynen ben sadece MHz de düşünmedim her şeyi düşürdüm çektiği w a kadar .d
Ayn o zmanlarin 4gb VRAMi bu zamanın 12gb VRAM i gibi bir şeydi500 serisinde acayip görülen bir sorun sebebini tahmin ediyorum amd 500 serisinde fazla ram bastı ramlarde hata çıktı ve wattman
3500 TL ye 1660 ti 6 GB al geç ama ben olsam 500 daha bulur 2060 veya 2060 süper alırımgtx 1060 güxelmidir kaç gb önerirsiniz olumlu olumsuz yanları nelerdir uyguna bir ilan varmı