gtx 1060 güzel'midir alınır mı?

şahsen rx6600 öneririm (güvenilir birini bulursan kesin al)

bir şey diyecem bende niye olmuyor rx6700xt (inşallahta olmaz Allah korusun :D)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mhz düşürünce düzeliyormuydu birde %kaç performans kaybediyordunuz
Dua et işte olmuyor şanslısın .d

bir şey diyecem bende niye olmuyor rx6700xt (inşallahta olmaz Allah korusun :D)

mhz düşürünce düzeliyormuydu birde %kaç performans kaybediyordunuz
hocam her kartta olacak diye şart yok zaten ufak sistem de ki sorun bile yol açar yada kartta sorun vardır olur şart değil yani olması ben sadece kendim yaşadığım için önermiyorum ama tavsiye ediyorum alabilirsin vs

hocam her kartta olacak diye şart yok zaten ufak sistem de ki sorun bile yol açar yada kartta sorun vardır olur şart değil yani olması ben sadece kendim yaşadığım için önermiyorum ama tavsiye ediyorum alabilirsin vs
wattmanın çözümü varmış işte mhz düşürme falan düşürdüğünde düzeliyormuydu birde %kaç performans kaybediyordun

Ben wattman yerken ısınıyor diye kapanıyor sanıyordum o yüzden gittim 500₺ ye Ekran kartı fanı aldım sonra dank etti xjksxnksx

wattmanın çözümü varmış işte mhz düşürme falan düşürdüğünde düzeliyormuydu birde %kaç performans kaybediyordun
Ben gow da 66 FPS alıyordum şimdi 64

şahsen rx6600 öneririm (güvenilir birini bulursan kesin al)
alınır zaten bak mesela bende kart alacağım bütçe netleşmedi ama 6700xt ler çıkıyor karşıma alacak cesaret yok o wattmanla haftalarca uğraştım en son kartı sattım bedava fiyata gitsin diye

çözümü varsa alıp mhz düşürüp mis gibi oynarsın neyi kötüki bunun

Aynen ben sadece MHz de düşünmedim her şeyi düşürdüm çektiği w a kadar .d
500 serisinde acayip görülen bir sorun sebebini tahmin ediyorum amd 500 serisinde fazla ram bastı ramlarde hata çıktı ve wattman

eski 2.el kart alıyorsan amd seçiceksen 6000 serisinden önce kart seçmeni tavsiye etmem / 2.el nvdia da sorun çıkacagını sanmıyorum hep oyun oynamayacaksanız yani yanında grafik tasarım falan yapıcaksanız nvdia tercih edin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,011
Üyeler
183,787
Son üye
maksut
Geri