CorollaOtomatik,sedan,aşırı arıza yapmayan otomobil önerilerinizi bekliyorum
Benim aklımda mazda 3 1.5 skyactive d var.
Hocam yazmayı unutmuşum ama dizel olursa daha iyi olur malum bu yakıt fiyatlarındaCorolla
araba alınmaz bence bu sıralar onun yerine abd gidip almak ve son reisimizin yaptığı ötv fiyat düzenlemesi ile asgari ücretli ve ya biraz üstü karşılar mı bilemem onun yakıt masrafınıHocam yazmayı unutmuşum ama dizel olursa daha iyi olur malum bu yakıt fiyatlarında
Hocam aslında peşinat ile almayı düşünüyoruz,ne düşünüyorsunuz peşinat ile almak hakkında ?araba alınmaz bence bu sıralar onun yerine abd gidip almak ve son reis beyin yaptığı ötv fiyat düzenlemesi ama asgari ücretli ve ya biraz üstü karşılar mı bilemem
ne kadar peşinat ödencek ve yinede ABD her türlü mantıklı peşin alırsın aynı arabayı ama burada 2.5 katı birde taksit uğraşılmazHocam aslında peşinat ile almayı düşünüyoruz,ne düşünüyorsunuz peşinat ile almak hakkında ?
Yok hocam abd işi olmaz girmezler yani,100-250 k arası peşinat olurne kadar peşinat ödencek ve yinede ABD her türlü mantıklı peşin alırsın aynı arabayı ama burada 2.5 katı birde taksit uğraşılmaz
ailenin gelir ne o peşinatla zorYok hocam abd işi olmaz girmezler yani,100-250 k arası peşinat olur
Gelir iyi,araba satılıp öyle peşinata girilecek 450-500 k değerinde araba satılacakailenin gelir ne o peşinatla zor
o zaman hepsini yapsın peşinat ve 450 500k yıGelir iyi,araba satılıp öyle peşinata girilecek 450-500 k değerinde araba satılacak
Kendi işimiz hocam,peşinat 350 falan olabilir aslındao zaman hepsini yapsın peşinat ve 450 500k yı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o zaman belki 200k peşinat ile ömür boyu öder
yinede taksit asla önermem işten çıkarılabilir hastalık olabilir sonra faiz ile uğraş
siz bilirsiniz ama ben patronum bak benim bmw var şu var diye hava atcaksa bilemem babanı ama iflas falan olursa sorumlu olmamKendi işimiz hocam,peşinat 350 falan olabilir aslında
Aldıktan sonra türkiyede kullanma olayı nasıl oluyor ?siz bilirsiniz ama ben patronum bak benim bmw var şu var diye hava atcaksa bilemem babanı ama iflas falan olursa sorumlu olmam
https://www.auto.de/ bu sitede efsane ucuz arabalar var almanların çok kullandığı site ve neredeyse beleş buraya göre almanya gidince direk x5 falan alıcam taksitle biraz biriktirip