Yardım Montaj ve temizlik sonrası kasadan ses geliyor

CptSpork

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
721
Arkadaşlar selam. Dün se-224-xts montajlamaya çalıştım kasaya ve açmışken temizlik yaptım. Bu işlemlerden sonra kasada daha önce olmayan yeni bir ses çıktı ortaya. Fanlar'a kablo değmiyor. Ses bazen azalıp artıyor. Neyden dolayı olabilir? Çok rahatsız etmeye başladı.

Ses burada (soundcloud'a yükledim)

Hocam zamanında nasıl soktuysam o hddyi oraya çıkmıyor şu anda sıkışmış. Nasıl duracağını da bilmiyorum. Bir de vidalamam mümkün değil gibi çünki çok dar bi yerde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sorunun HDD'den olduğunu bulduk ya o yeter bana. İçim rahatladı gerçekten.
Sol Sağ Sol Sağ hergün bayram olsa 😄

Sağ sol yaparak çekmeyi dene kanki

nalburda ufak plastik pul satılıyor vidalarken onları hdd ile vida arasına koy kesin çözüm vidalamak içinde ufak tornavida gerekli ve kasanın önünü sökünce vidalayabilirsin daha rahat
Kasanın önü derken cam tarafı mı fanların olduğu tarafdan mı bahsediyorsunuz hocam

Sol Sağ Sol Sağ hergün bayram olsa 😄

Sağ sol yaparak çekmeyi dene kanki
:D Aslında çok güzel sıkışmış oraya hocam çıkarmaya gerek var mı ki

Kasanın önü derken cam tarafı mı fanların olduğu tarafdan mı bahsediyorsunuz hocam
kasanın ön yüzü eğer hdd yeri arkadaysa nasıl olur bilmiyorum ama kasa burada olsa kesin yapardım

Emektar zorladı ama çıktı yerinden
IMG_6953.jpeg

Hocam ben hddyi ters takmış olabilir miyim bu marka logosunun olduğu yüz mü yukarı doğru bakacak yoksa iç aksamların bulunduğu yüz mü yukarı doğru bakacak?

Marka yukarı bakıcak kanka eğer aşağı bakıyorsa eskiden ani takılmaların varsa bununla iligli olabilir.
yok yukarı doğru bakıyordu hocam doğru takmışım demekki

şimdi ne yapsam onu bilemedim. hdd yi çıkardım kaldı elimde. bu hdd vidaları anakart kutusunda mı oluyor?

şimdi ne yapsam onu bilemedim. hdd yi çıkardım kaldı elimde. bu hdd vidaları anakart kutusunda mı oluyor?
En ileri ittiğinde vidalar denk gelmeyedebilir azcık geri çekebilirsin denk getirmek için problem yaşatmaz.

bence elinde çalıştır ses devam ediyor mu bak ona göre bi yol izleyelim. o vidalarda en basit bilgisayarcı bedavaya verir merak etme

En ileri ittiğinde vidalar denk gelmeyedebilir azcık geri çekebilirsin denk getirmek için problem yaşatmaz.

bence elinde çalıştır ses devam ediyor mu bak ona göre bi yol izleyelim. o vidalarda en basit bilgisayarcı bedavaya verir merak etme
Hocam elimde çalıştırdım evet ses var ama sanki konu başında şikayet ettiğim kadar değil gibiydi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,640
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri