RivyalıGeraltt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 304
universite falan da düşmüyormu ya zaten düşünmüyordum neyse bi sonraki sene salarım artık bunda salamadım pişmanım şuanKötü knk çalış çalışma ben sonuca bakıyorum
Neyi salmadın anlamadımuniversite falan da düşmüyormu ya zaten düşünmüyordum neyse bi sonraki sene salarım artık bunda salamadım pişmanım şuan
temel matematik ve fen bilimlerini boş bıraktım keşke salasaydım bu dersleri görmedim de sosyal bilimler türkçe iyi geldi lgs de güzel puan almıştım ama bu yks neyse ya sağlık olsunNeyi salmadın anlamadım
Kanka 3.5m dediğinin 2 milyonu senin kafayla eleniyor zaten yani normal bir 12. Sınıf öğrencisinin 700k ya girmesi lazım en kötüben meslek lisesinden mezun oldum yks sonuçlarım nasıl ilk kez girdim universite düşünmüyordum zaten ama genede güzel bi universite geliyorsa belki giderim arkadaşla bence iyi sıralama sınava 3.5 milyon kişi girdi yarısını eledim neredeyse hiç çalışmadan![]()
meslek lisesiyim ama haftanın 3 günü staj iş yani diğer iki günü okul ders falan yok ama matematik fen falanda görmedim türkçe sosyal bilgiler iyiKanka 3.5m dediğinin 2 milyonu senin kafayla eleniyor zaten yani normal bir 12. Sınıf öğrencisinin 700k ya girmesi lazım en kötü
Üni istemiyorsan sıkıntı yok peki ne yapmayı düşünüyorsunmeslek lisesiyim ama haftanın 3 günü staj iş yani diğer iki günü okul ders falan yok ama matematik fen falanda görmedim türkçe sosyal bilgiler iyi
18 yaşıma daha yeni bastım ilk olarak bim ve ya migros da falan kasiyerlik yapcam abimde market işinde çalışıyor o daha yardımcı olur bu konuda milli savunma uni düşünüyorum onun sınavından astsubaylık olmadı ehliyet sınavına gircem ordan da havalimanı soförlüğüÜni istemiyorsan sıkıntı yok peki ne yapmayı düşünüyorsun
MSÜ düşünüyorsan niye üniversitesi umrumda değil dedin ben 50 net 270k yaptım bu sene. Astsubaylıklar geliyordu bilgin olsun18 yaşıma daha yeni bastım ilk olarak bim ve ya migros da falan kasiyerlik yapcam abimde market işinde çalışıyor o daha yardımcı olur bu konuda milli savunma uni düşünüyorum onun sınavından astsubaylık olmadı ehliyet sınavına gircem ordan da havalimanı soförlüğü
msü girmek için yks alakası varmı onun sınavı ayrı oluyor diye biliyorumMSÜ düşünüyorsan niye üniversitesi umrumda değil dedin ben 50 net 270k yaptım bu sene. Astsubaylıklar geliyordu bilgin olsun
MSÜ de ne soruyorlarmsü girmek için yks alakası varmı onun sınavı ayrı oluyor diye biliyorum
msü sınavı oluyorsun ama aynı türde tyt ve ayt sınavları oluyormsü girmek için yks alakası varmı onun sınavı ayrı oluyor diye biliyorum