yks sonuçlarım nasıl ilk kez girdim

RivyalıGeraltt

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
304
ben meslek lisesinden mezun oldum yks sonuçlarım nasıl ilk kez girdim universite düşünmüyordum zaten ama genede güzel bi universite geliyorsa belki giderim arkadaşla bence iyi sıralama sınava 3.5 milyon kişi girdi yarısını eledim neredeyse hiç çalışmadan 💪

Ekler

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    17.1 KB · Hit: 149
Kötü knk çalış çalışma ben sonuca bakıyorum
universite falan da düşmüyormu ya zaten düşünmüyordum neyse bi sonraki sene salarım artık bunda salamadım pişmanım şuan

Neyi salmadın anlamadım
temel matematik ve fen bilimlerini boş bıraktım keşke salasaydım bu dersleri görmedim de sosyal bilimler türkçe iyi geldi lgs de güzel puan almıştım ama bu yks neyse ya sağlık olsun

ben meslek lisesinden mezun oldum yks sonuçlarım nasıl ilk kez girdim universite düşünmüyordum zaten ama genede güzel bi universite geliyorsa belki giderim arkadaşla bence iyi sıralama sınava 3.5 milyon kişi girdi yarısını eledim neredeyse hiç çalışmadan 💪
Kanka 3.5m dediğinin 2 milyonu senin kafayla eleniyor zaten yani normal bir 12. Sınıf öğrencisinin 700k ya girmesi lazım en kötü

Kanka 3.5m dediğinin 2 milyonu senin kafayla eleniyor zaten yani normal bir 12. Sınıf öğrencisinin 700k ya girmesi lazım en kötü
meslek lisesiyim ama haftanın 3 günü staj iş yani diğer iki günü okul ders falan yok ama matematik fen falanda görmedim türkçe sosyal bilgiler iyi

Üni istemiyorsan sıkıntı yok peki ne yapmayı düşünüyorsun
18 yaşıma daha yeni bastım ilk olarak bim ve ya migros da falan kasiyerlik yapcam abimde market işinde çalışıyor o daha yardımcı olur bu konuda milli savunma uni düşünüyorum onun sınavından astsubaylık olmadı ehliyet sınavına gircem ordan da havalimanı soförlüğü

18 yaşıma daha yeni bastım ilk olarak bim ve ya migros da falan kasiyerlik yapcam abimde market işinde çalışıyor o daha yardımcı olur bu konuda milli savunma uni düşünüyorum onun sınavından astsubaylık olmadı ehliyet sınavına gircem ordan da havalimanı soförlüğü
MSÜ düşünüyorsan niye üniversitesi umrumda değil dedin ben 50 net 270k yaptım bu sene. Astsubaylıklar geliyordu bilgin olsun

MSÜ düşünüyorsan niye üniversitesi umrumda değil dedin ben 50 net 270k yaptım bu sene. Astsubaylıklar geliyordu bilgin olsun
msü girmek için yks alakası varmı onun sınavı ayrı oluyor diye biliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,503
Üyeler
192,733
Son üye
wolweeen
Geri