Kayser-i Rûm
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 364
10K kasa yerine 2-3K'lık alıp kalan parayı işlemci ve ekran kartına yatırmak meselaSorun Ne?
10K kasa yerine 2-3K'lık alıp kalan parayı işlemci ve ekran kartına yatırmak meselaSorun Ne?
Monitörüm 2k Bütçem esnek 10k kasa alıp üstüne 2-3k ekleyip işlemci yükseltebilirin onda sorunum gerçekten yok ama monitör sıkıntı çıkarıyor10K kasa yerine 2-3K'lık alıp kalan parayı işlemci ve ekran kartına yatırmak meselaArtık DSR/VSR diye teknolojiler var 4K oynayabiliyorsun.
monitör ne kasa yı düşür monitörü sat yenisini alMonitörüm 2k Bütçem esnek 10k kasa alıp üstüne 2-3k ekleyip işlemci yükseltebilirin onda sorunum gerçekten yok ama monitör sıkıntı çıkarıyor
Monitörün 2K ise istediğin ekran kartını alabilirsin RX 6700XT niye alıyorsun?Monitörüm 2k Bütçem esnek 10k kasa alıp üstüne 2-3k ekleyip işlemci yükseltebilirin onda sorunum gerçekten yok ama monitör sıkıntı çıkarıyor
Rx6900 Almayı düşündüm 2k ekranla 6900 alırsan zort olur vs dediler monitörü satmayı düşünüyorum bilmiyorum napacagimi herkesten farklı ses çıkıyorMonitörün 2K ise istediğin ekran kartını alabilirsin RX 6700XT
İşlemcin ne?Rx6900 Almayı düşündüm 2k ekranla 6900 alırsan zort olur vs dediler monitörü satmayı düşünüyorum bilmiyorum napacagimi herkesten farklı ses çıkıyor
Ne alaka RX 6700 XT 2K ekran kartı değilRx6900 Almayı düşündüm 2k ekranla 6900 alırsan zort olur vs dediler monitörü satmayı düşünüyorum bilmiyorum napacagimi herkesten farklı ses çıkıyor
Haf 700 Evo diyecektim 10 bine aldığım kasa 18300 olmuşKasaya herkes çok para harcamayı söylüyor fakat Ben görünüşe de çok dikkat ediyorum hal bu olunca hem işlevi (hava akışı vs) Ayrıca görünümü güzel olan bulmak zor
Bütçede sıkıntım yok max 10bin lirayı bulabilir sorun değil Normalde Asus rog strix setindeki kasa Gerçekten hoşuma gitti fakat çok pahalı
Gigabyte Aorus C500de fena değil ama başka önerilerinizi bekliyorum illa pahalı olmasında tabiri gerekmiyor ☆
Temperli cam içeren kasa önerirsiniz çok daha iyi olur ♡
İşlemcime daha karar vermedim fakat 7 5700 düşünüyordum ama ddr5e yöneldim öyüzden belli değilİşlemcin ne?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne alaka RX 6700 XT 2K ekran kartı değilMinimum RX 6750 XT al. RX 6800 XT al hatta
İşte fiyatlar kaç katı arttı bende bundan muzdarip oldumHaf 700 Evo diyecektim 10 bine aldığım kasa 18300 olmuş