Yardım Kasada Hem Görünüme Hemde İşlevine önem veriyorum Kasa önerilerinizi Beklerim

10K kasa yerine 2-3K'lık alıp kalan parayı işlemci ve ekran kartına yatırmak mesela :D Artık DSR/VSR diye teknolojiler var 4K oynayabiliyorsun.
Monitörüm 2k Bütçem esnek 10k kasa alıp üstüne 2-3k ekleyip işlemci yükseltebilirin onda sorunum gerçekten yok ama monitör sıkıntı çıkarıyor

mo
Monitörüm 2k Bütçem esnek 10k kasa alıp üstüne 2-3k ekleyip işlemci yükseltebilirin onda sorunum gerçekten yok ama monitör sıkıntı çıkarıyor
monitör ne kasa yı düşür monitörü sat yenisini al

Monitörün 2K ise istediğin ekran kartını alabilirsin RX 6700XT
Rx6900 Almayı düşündüm 2k ekranla 6900 alırsan zort olur vs dediler monitörü satmayı düşünüyorum bilmiyorum napacagimi herkesten farklı ses çıkıyor

Rx6900 Almayı düşündüm 2k ekranla 6900 alırsan zort olur vs dediler monitörü satmayı düşünüyorum bilmiyorum napacagimi herkesten farklı ses çıkıyor
İşlemcin ne?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne alaka RX 6700 XT 2K ekran kartı değil :D Minimum RX 6750 XT al. RX 6800 XT al hatta.

Kasaya herkes çok para harcamayı söylüyor fakat Ben görünüşe de çok dikkat ediyorum hal bu olunca hem işlevi (hava akışı vs) Ayrıca görünümü güzel olan bulmak zor

Bütçede sıkıntım yok max 10bin lirayı bulabilir sorun değil Normalde Asus rog strix setindeki kasa Gerçekten hoşuma gitti fakat çok pahalı

Gigabyte Aorus C500de fena değil ama başka önerilerinizi bekliyorum illa pahalı olmasında tabiri gerekmiyor ☆

Temperli cam içeren kasa önerirsiniz çok daha iyi olur ♡
Haf 700 Evo diyecektim 10 bine aldığım kasa 18300 olmuş

İşlemcin ne?

Ne alaka RX 6700 XT 2K ekran kartı değil :D Minimum RX 6750 XT al. RX 6800 XT al hatta
İşlemcime daha karar vermedim fakat 7 5700 düşünüyordum ama ddr5e yöneldim öyüzden belli değil

Haf 700 Evo diyecektim 10 bine aldığım kasa 18300 olmuş
İşte fiyatlar kaç katı arttı bende bundan muzdarip oldum

Geri