e posta adresi var mı atabilirmisintam olarak ne diyor hatanın ne olduğunu söyle o şekilde yardımcı olalım. gaming gen tr telefonu yoğun oluyor genelde ben hep mail yoluyla ulaştım.
hayır öderken ne yapmam gerekiyor çünkü siparişlere gidiyor ordan sonrasını yapamıyorumdaha 2 gun once siparis verdim pc hic sıkıntı yasamadım ve 2 gun icerisinde elime ulastı cok da guzel paketlemislerdi isclikleride cok guzel
teknik servisin maili var bendee posta adresi var mı atabilirmisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hayır öderken ne yapmam gerekiyor çünkü siparişlere gidiyor ordan sonrasını yapamıyorum
sepete ekleniyor işte ürünün devamında ödemeyi tamamlaman gerekiyore posta adresi var mı atabilirmisin
hayır öderken ne yapmam gerekiyor çünkü siparişlere gidiyor ordan sonrasını yapamıyorum
ödeme bekleniyortam olarak ne diyor hatanın ne olduğunu söyle o şekilde yardımcı olalım. gaming gen tr telefonu yoğun oluyor genelde ben hep mail yoluyla ulaştım.
ödeme bekleniyor hatası ise ödeme banka tarafından onaylanmamıştır banka kartından alışveriş yapıyorsan para var mı ve internet alışveriş limitini kontrol et kredi kartından alıyorsan yine internet alışveriş limitini kontrol etödeme bekleniyor
hatasıydı galiba
atabilir misiteknik servisin maili var bende
sepete ekleniyor işte ürünün devamında ödemeyi tamamlaman gerekiyor
saol pcyi alırken yaparımödeme bekleniyor hatası ise ödeme banka tarafından onaylanmamıştır banka kartından alışveriş yapıyorsan para var mı ve internet alışveriş limitini kontrol et kredi kartından alıyorsan yine internet alışveriş limitini kontrol et