TP-LINK WR840N kurulum ve aşamaları

Zeltmac

80+
Reaksiyon skoru
27
İyi geceler arkadaşlar salonda wifi odama cok az cekiyor bu yuzden başlıktaki router ı aldım. Günlük zamanda salondan odaya kablo gelmeyecek şekilde kullanmak istiyorum ancak odamda olan router ile ethernet sayesinde baglanmak istiyorum cunku wifi yok bilgisayarımda. Bu işlemi nasıl gerceklestirebilirim kurulumu nasıl yapabilirim bilgili arkadaslar yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.

İyi geceler arkadaşlar salonda wifi odama cok az cekiyor bu yuzden başlıktaki router ı aldım. Günlük zamanda salondan odaya kablo gelmeyek şekilde kullanmak istiyorum ancak odamda olan router ile ethernet sayesinde baglanmak istiyorum cunku wifi yok bilgisayarımda. Bu işlemi nasıl gerceklestirebilirim kurulumu nasıl yapabilirim bilgili arkadaslar yardımcı olurlarsa sevinirim şimdiden teşekkürler.

acces point olarak mı kullanmam gerekiyor benim yoksa menzil genişletici mi?

sen wifi alıp wifi mi dağıtacaksın ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

eğer öyle ise repeater modu var onu seç hem wifi alıp wifi dağıtıyor hemde kablo ile bağlantı yapabiliyorsun

sen wifi alıp wifi mi dağıtacaksın ?
salonda wifi var odaya az cekiyor kablo kirliligi olmaması icin odaya router aldım ancak routerı kasaya ethernetle baglamak istiyorum. yani amacım salondaki wifi ı router a tasımak

hocam teşekkürler yardım icin bir de işlem tamamlanınca reboot atıyor kendine ondan sonra baglanamıyorum nasıl baglanabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birde static ve smart ip var kurulum aşamasında hangisini secmeliyim?
video üzerinden bakısana ben tp link hiç kullanmadım genelliklen Dark kullandım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,182
Üyeler
186,855
Son üye
Bosman
Geri