lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,034
günlük kullanım için almayı düşünüyoruz oyun oynamayacağız 12100 DDR5 desteği olduğu için cazip geliyor hangisi daha performanslıdır F modeli ile karıştırmayın
Ekran kartını harici olarak mı kullanacaksınız?günlük kullanım için almayı düşünüyoruz oyun oynamayacağız 12100 DDR5 desteği olduğu için cazip geliyor hangisi daha performanslıdır F modeli ile karıştırmayın
i5günlük kullanım için almayı düşünüyoruz oyun oynamayacağız 12100 DDR5 desteği olduğu için cazip geliyor hangisi daha performanslıdır F modeli ile karıştırmayın
1060 6 gb ekran kartımız varEkran kartını harici olarak mı kullanacaksınız?
ikinci el almaya gerek varmı 1200₺ daha az vermek içinarkadaşlar söylemeyi unuttum ikinci el alacağım 12100 işlemci 1900 TL 11400 2800 TL
12100 iyidir fakat ileriye dönük olması açısından AMD öneririm1060 6 gb ekran kartımız var
amd tarafında hangi apuyu önerirsiniz oyun oynanmayacak kesinlikle12100 iyidir fakat ileriye dönük olması açısından AMD öneririm
bütçe kısıtlı maalesef hem işlemci kolay kolay bozulan bir parça değil yanlış mı düşünüyorum kalan 1200 TL ram alabiliriz mesela veya anakartı iyi bir şey seçebilirizi3 12100 3300₺ civari
Bütçe nedir hocam?amd tarafında hangi apuyu önerirsiniz oyun oynanmayacak kesinlikle
pc yi tam olarak ne için topluyorsunuz ?amd tarafında hangi apuyu önerirsiniz oyun oynanmayacak kesinlikle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bütçe kısıtlı maalesef hem işlemci kolay kolay bozulan bir parça değil yanlış mı düşünüyorum kalan 1200 TL ram alabiliriz mesela veya anakartı iyi bir şey seçebiliriz