RGB bağlayamıyorum

eswong

80+
Reaksiyon skoru
6
Selamlar PowerBoost VK-P3302P ARGB kasa aldım, sistemi içine yerleştirdim fakat bir sorunum var. RGB leri bağlayamıyorum anakarta. Nasıl bağlayacağımı da anlayamıyorum. Egzoz fanı ARGB ve kasa önündeki led şerit ARGB,diğer fanlarda ışıklandırma yok. 2 Parçayı birbirine bağlayıp sonrasında mı RGB portuna bağlamalıyım? Ayrıca Öndeki şeritin kablosunu bulamamam da cabası. Anakartımda tam olarak RAM slotlarının üst tarafında kalıyor RGB 4 pini onu sormuyorum bu arada. Teşekkürler.
Anakart modelim: ASUS PRIME B450-PLUS AURASYNC
https://www.itopya.com/power-boost-vk-p3302b-argb-strip-usb-30-mid-tower-kasa/

Ekler

• power-boost-vk-p3302b-argb-strip-usb-3-0-mid-tower-kasa-9.jpg
    power-boost-vk-p3302b-argb-strip-usb-3-0-mid-tower-kasa-9.jpg
    35.1 KB · Hit: 101
Allaha şükür sende mi b450 tarftarısın ustaaaa
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Selamlar PowerBoost VK-P3302P ARGB kasa aldım, sistemi içine yerleştirdim fakat bir sorunum var. RGB leri bağlayamıyorum anakarta. Nasıl bağlayacağımı da anlayamıyorum. Egzoz fanı ARGB ve kasa önündeki LED şerit ARGB,diğer fanlarda ışıklandırma yok. 2 Parçayı birbirine bağlayıp sonrasında mı RGB portuna bağlamalıyım? Ayrıca Öndeki şeritin kablosunu bulamamam da cabası. Anakartımda tam olarak RAM slotlarının üst tarafında kalıyor RGB 4 pini onu sormuyorum bu arada. Teşekkürler.
Anakart modelim: ASUS PRIME B450-PLUS AURASYNC
https://www.itopya.com/power-boost-vk-p3302b-argb-strip-usb-30-mid-tower-kasa/
soruna cevap gelirsek kasanın arkasında rgb kontrolcu kart var

Allaha şükür sende mi b450 tarftarısın ustaaaa

soruna cevap gelirsek kasanın arkasında RGB kontrolcu kart var

Kasa RGB kontrolcu bulunmuyor yada ben bulamadım.. Nereden bulaştık anlamadım ki..

Kasadaki fanlar ARGB ise sen o anakarta ARGB takamazsın, anakartta RGB girişi var 1 tane, ARGB girişi yok.

Hocam peki AuraSync özelliğini ARGB olmayan bir üründe nasıl kullanacağız. RGB yazan hemen her şey artık internette fix rainbow efekti. ARGB nin 3, RGB nin 4 pin olduğunu biliyorum fakat bu kasada neyi nasıl bağlayacağız da ön led bari çalışsın..
Kasadaki fanlar ARGB ise sen o anakarta ARGB takamazsın, anakartta RGB girişi var 1 tane, ARGB girişi yok.

Hocam peki AuraSync özelliğini ARGB olmayan bir üründe nasıl kullanacağız. RGB yazan hemen her şey artık internette fix rainbow efekti. ARGB nin 3, RGB nin 4 pin olduğunu biliyorum fakat bu kasada neyi nasıl bağlayacağız da ön LED bari çalışsın..
Maalesef kullanamıyorsunuz :(. Ön LED derken ne demeye çalıştınız onu anlamadım. Kasanın kendi kontrolcüsü var mı? Vardır mutlaka.

Maalesef kullanamıyorsunuz :(. Ön LED derken ne demeye çalıştınız onu anlamadım. Kasanın kendi kontrolcüsü var mı? Vardır mutlaka.
Kasa öyle bir lanet çıktı ki normalde arkada bulunması gereken bahsettiğiniz rgb kontrol kartı bile mevcut değil. Ön LED den kastım attığım fotoğrafta rainbow efektli görünen yer. Orta oval şerit.

Kasa öyle bir lanet çıktı ki normalde arkada bulunması gereken bahsettiğiniz RGB kontrol kartı bile mevcut değil. Ön LED den kastım attığım fotoğrafta rainbow efektli görünen yer. Orta oval şerit.
O nasıl iş arkadaş. Valla yazık.

Geri