oyuna girdimde 1 saat sonra pc kapanıyor

Reaksiyon skoru
31
oyuna girdimde 1 saat içinde pc kapanıyor ve yeniden açılıyor
denediklerim
hızlı başlatmayı kapattım işe yaramadı
ramleri memtest 86 ile kontrol ettim ramler sağlam çıktı
occtde işlemci ve psuda 30 dakika test ettim bişi çıkmadı
ekran kartını soktum teste 2 dakikada pc dondu sorun cidden ekran kartımı anlamadım
diskleri taradım 2 side yeşil çıktı
sistem
i5 10400f
msi h410m a pro
gtx 1660 super msi ventus
team force tuf vulcan 3200 mhz ram
pny cs 900 1 tb adata su 630 480 gb ssd
psı corsair cw 550 watt
sorun eğer ekran kartında ise ekran kartı bile değiştirmeye razıyım yeterki donmasın
bide kernel power 41 63 diye bi hata veriyor pc

İşlemci ısısını kontrol et muhtemelen ısıdan kapanıyor mavi ekranmı atıyor ?

İşlemci ısısını kontrol et muhtemelen ısıdan kapanıyor mavi ekranmı atıyor ?
yok knk işlemci max 62 derecede çalışıyor ısılarımda sorun yok mavi ekran vermiyor bu arada direkt kapanıp tekrar açılıyor soğutucu var id cooling se 214 xt

Pardon hocam konuyu yanlış anladım ekran kartı ısısını oyunlarda gördünüzmü

Ekran kartının termal macun fan bakımlarını yaptınızmı yaptıysanız bu ne zamandı ?

3 yıl olmuşsa bi yapın derim zamanı çoktan gelmiş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada hata kodunu araştırdım fakat psu ile ilgili diyorlar genelde ama psunuz ilgili sorun yok

Bi arkadaşimda vardı aynısı psu falan değisti geçmedi mecbur ekran kartı degisince geçti

değerler böyle hocam bu hata canımı çok sıkmaya başladı pc aniden sesler donuyor sonra pc donuyor ekran kartı değişsem düzelirmi acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bi arkadaşimda vardı aynısı psu falan değisti geçmedi mecbur ekran kartı degisince geçti
hocam occt ile psuyu teste soktum 30 dakika dayandı ekran kartı 2 dakika dayandı sonra pcyi kitledi

Ekler

• resim_2023-07-26_040530033.png
    resim_2023-07-26_040530033.png
    3 MB · Hit: 70
Ya ekran kartını farklı bir sistemde deneyin yada başka bir ekran kartını sizin sistemde sorunu anlamanıza yardımcı olur onun dışında konuya yabancı kalıyorum

Ya ekran kartını farklı bir sistemde deneyin yada başka bir ekran kartını sizin sistemde sorunu anlamanıza yardımcı olur onun dışında konuya yabancı kalıyorum
o zaman yapabilcek bişi yok gibi burda ne pc var ne bilgisayarcılar bu işten anlıyor mecbur bi ekran kartı alcam öyle test etcem başka çaresi kalmadı tekrar yardım etmeye çalıştınız için teşekkür ederim

Rica ederim en kötü sorun ekran kartında değilse bile yenilemiş olursunuz 2. Elden satarsınız

Geri