Biraz olabilir ama rahatsız edecek bir durum olmaz diye düşünüyorum.Merhabalar 20k ya dual rtx 4070 almayı düşünüyorum ryzen 5 5600 ile darboğaz olurmu 1080p
onla olmaz bence yinede daha iyi bilen birisine sor ama 4060ti ile olmaz bence4060 ti ile olurmu zotac marka
4060 ti ile olacağını zannetmem ama rtx 4070 de 1080p de net olur.4060 ti ile olurmu zotac marka
biraz dar boğaz olur ama çok rahatsız etmez yani belli bile olmazMerhabalar 20k ya dual rtx 4070 almayı düşünüyorum ryzen 5 5600 ile darboğaz olurmu 1080p
İşlemci darboğazında Ekran kartı görüntüyü rahat bir şekilde işleyebiliyor ama işlemci ekran kartı kadar hızlı işlem yapamayınca işlemci sizin alabileceğiniz maksimum peformansı belirliyor ve ekran kartınız ne kadar güçlü olursa olsun işlemcinizin desteklediğinden daha yüksek performans alamıyorsunuz aynı zamanda genelde işlemci elinden geldiğince hızlı işlem yapıp ekran kartına yetişmeye çalışmak için kendini zorlar ve genelde daha çok ısınıyor.Hocam darboğaz tam olarak nası bişi oluyor
Ozaman ben 4060 ti alayım r5 5600 zaten stok fanla 85 derece kullanıyorum oyunlardaİşlemci darboğazında Ekran kartı görüntüyü rahat bir şekilde işleyebiliyor ama işlemci ekran kartı kadar hızlı işlem yapamayınca işlemci sizin alabileceğiniz maksimum peformansı belirliyor ve ekran kartınız ne kadar güçlü olursa olsun işlemcinizin desteklediğinden daha yüksek performans alamıyorsunuz aynı zamanda genelde işlemci elinden geldiğince hızlı işlem yapıp ekran kartına yetişmeye çalışmak için kendini zorlar ve genelde daha çok ısınıyor.
Bence 4060 ti ye darboğaz yapmaz ama 8gb vram e göre gayet güçlü bir kart bu yüzden ben olsam amd kartlara yonelirdim ama illa nvidia olsun diyorsanız alınabilir ryzen 5 5600 zaten stok fanla sıcak çalışan bir işlemci ona her türlü orta seviye bir kule tipi soğutucu şart eğer ilerde bütçeniz olursa ona da yeni bir soğutucu alabilirsiniz.ekran kartını alacaksanız hayırlı olsun şimdidenOzaman ben 4060 ti alayım r5 5600 zaten stok fanla 85 derece kullanıyorum oyunlarda
Sağolun 4070 e de yetebilcek bütçem var 19k hepsiburadada sizce alınmazmı ilerde kule tipi fana geçicemBence 4060 ti ye darboğaz yapmaz ama 8gb vram e göre gayet güçlü bir kart bu yüzden ben olsam amd kartlara yonelirdim ama illa nvidia olsun diyorsanız alınabilir ryzen 5 5600 zaten stok fanla sıcak çalışan bir işlemci ona her türlü orta seviye bir kule tipi soğutucu şart eğer ilerde bütçeniz olursa ona da yeni bir soğutucu alabilirsiniz.ekran kartını alacaksanız hayırlı olsun şimdiden
Eğer alabiliyorsanız 4070 almak tabi ki daha iyi olur hafif darboğaz olabilir ama çokta hissedilmez zaten.Hem daha ileriye yönelik bir sistem olur üstüne birde soğutucu aldın mı tamamdır.Sağolun 4070 e de yetebilcek bütçem var 19k hepsiburadada sizce alınmazmı ilerde kule tipi fana geçicem