Yardım 600 TL İkinci El Ekran Kartı Önerisi

Malesef hocam adam sürekli yapıyor sanirjm bu işi hiçbir açık vermedi tel nosuna kadar kendinin deil bı tek veridigi ibandaki isim var o bile çalıntı olabilir banka hesabı

Hocam neye güvenerek direkt parayı atıyorsunuz ki param güvende ile satın alsaydınız keşke

Malesef hocam adam sürekli yapıyor sanirjm bu işi hiçbir açık vermedi tel nosuna kadar kendinin deil bı tek veridigi ibandaki isim var o bile çalıntı olabilir banka hesabı
Yukarıda arkadaşın dediği gibi emniyete başvur belki ulaşılır sonra 5k olarak geri alabilirsiniz

Geçmiş olsun hocam. Emniyet'e gidin çıkarsa bir şey ordan çıkar.

Hocam adam açık vermiş aslında param güvende varken normal satıyor ve piyasanın altında fiyat var birde üstüne kibar kibar konuşunca belli olmuş zaten de sen pek ayıkamamışsın galiba.

Hocam adam açık vermiş aslında param güvende varken normal satıyor ve piyasanın altında fiyat var birde üstüne kibar kibar konuşunca belli olmuş zaten de sen pek ayıkamamışsın galiba.
Öyle oldu hocam biraz neyse acı bir tecrübe oldu onereceginiz bir kart varmı eski rx serilerinden fln

Öyle oldu hocam biraz neyse acı bir tecrübe oldu onereceginiz bir kart varmı eski rx serilerinden fln
O fiyat bandında malesef benim pek bilgim yok. Tekrardan geçmiş olsun.

direk sahibinden şirketine ulaş durumu anlat ne yapman gerektiğini veya ne yapabilirsin diyeyardımcı olurlar

direk sahibinden şirketine ulaş durumu anlat ne yapman gerektiğini veya ne yapabilirsin diyeyardım
Zannetmiyorum hocam bendede hata var direk ibana attığım için ,param guvendeyle alsam yardımcı olurlardı belki ama hesabından falan bilgilerini verebilirler denemek lazım teşekkürler

Zannetmiyorum hocam bendede hata var direk ibana attığım için ,param guvendeyle alsam yardımcı olurlardı belki ama hesabından falan bilgilerini verebilirler denemek lazım teşekkürler
naptınız hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,288
Üyeler
184,763
Son üye
murattatoglu
Geri