grind ne bide atlıdan geçilmiyor 4. ölüşüm :dEtrafta bir süre kendi gücünde moblarla grind atmanı tavsiye ederim.
Şu an bulunduğun yerden dümdüz gidince bir dungeon çıkması lazım karşına. Biraz güçlüler ama halledilemeyecek gibi değil.
Kilisedeki cadıdan ruh çağırma zilini alman yararına olacaktır.(Zira Margit The Omen isimli arkadaş companion olmadan çok zor anlar yaşatabilir.)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yeterince güçlendiğini hissettiğin zaman istikamet Stormveil Castle. Burası ana hikayedeki ilk bossun ile karşılaşacağın yer. (Margit The Omen) Daha önce bir souls-like oyun oynamadıysan sabırlı olmanı tavsiye ederim. Çünkü gerçekten seni bezdirecek ama bu arkadaşı alt etmenin verdiği haz bambaşka.
Herhangi bir sorunun olursa veya bir yerde takılırsan etiketleyebilirsin. İyi eğlenceler.
değil galiba bi girdim tepeme ejder indibu checkpointler sarı yerde olanlarmı ince bişi
Alıntıyı görüntüle
dungeon burasımı @Maxima
İlk bosa öldükden sonra bu fotodan düz ilerliceksin karşıda kilise var yıkılmış ordan devam etcen ejderha tarafına sonradan gidersin.Alıntıyı görüntüle
ne yapabilirim hiç bilmiyorum ilk bossa öldüm mağara gibi biyere attı çıktım burdayım
edit: meyve topluyorum sadece ve atlı deyus ölmüyor
Hayır bir mağara bulacaksın içeride taştan yaratıklar var, bazıları duvarda asılı duruyor hattabu checkpointler sarı yerde olanlarmı ince bişi
Alıntıyı görüntüle
dungeon burasımı @Maxima
Atlı arkadaş yeni oyuncu avcısı öldürmek neredeyse imkansız sonradan uğrayacaksın ona hiç uğraşma bile yanından geç gitgrind ne bide atlıdan geçilmiyor 4. ölüşüm :d
atlıyla savaşma onu geçmen için mekaniklere alışman lazım atlıya yanaşmadan geç gitAlıntıyı görüntüle
ne yapabilirim hiç bilmiyorum ilk bossa öldüm mağara gibi biyere attı çıktım burdayım
edit: meyve topluyorum sadece ve atlı deyus ölmüyor