Ürünlerimin değerleri ne kadar eder?

Reaksiyon skoru
247
Merhaba dostlar aşağıdaki ürünleri zamanında kripto kazmak için almıştık fakat maalesef zaman bulamadığımdan hiç kullanamadım şimdi de satmak istiyorum değerlerini hiç bilmediğimden bilen bir arkadaştan öğrenmek istiyorum iyi forumlar

2194145286.jpg
2691509480.jpg
3193167264.jpg
3913930171.jpg

Merhaba dostlar aşağıdaki ürünleri zamanında kripto kazmak için almıştık fakat maalesef zaman bulamadığımdan hiç kullanamadım şimdi de satmak istiyorum değerlerini hiç bilmediğimden bilen bir arkadaştan öğrenmek istiyorum iyi forumlar

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Chia Mining denediniz sanırım da 4TB M2 SSD ne be müthişmiş 😀

SSD Plottingle ömrü bitirilmediyse ikinci elde bile minimum 4-5K eder.
HDD ler (8TB olanlar) tanesi en az 3000 den gider.
Diğer ikisi kaç TB resimden anlayamadım.

Chia Mining denediniz sanırım da 4TB M2 SSD ne be müthişmiş 😀

SSD Plottingle ömrü bitirilmediyse ikinci elde bile minimum 4-5K eder.
HDD ler (8TB olanlar) tanesi en az 3000 den gider.
Diğer ikisi kaç TB resimden anlayamadım.
Evet hocam denemek istemiştik ürünleri aldık ama inanın kutusundan çıkarıp bir kere bile deneyemedik :D vaktimiz yoktu ürünlerin hepsi sıfır ayarında o iki taneside 10 TB lik HDD ler hiçbirinde bir işlem yapmadık kutusunda duruyor hepsi

Evet hocam denemek istemiştik ürünleri aldık ama inanın kutusundan çıkarıp bir kere bile deneyemedik :D vaktimiz yoktu ürünlerin hepsi sıfır ayarında o iki taneside 10 TB lik HDD ler hiçbirinde bir işlem yapmadık kutusunda duruyor hepsi
10TB kutulu olanlar da 4000 civarı eder. Yalnız şunu da diyim bu tip çok yüksek boyutlu disklere çok alıcı çıkmaz. Yani ilana koy şansını dene ama aylarca ilanda kalabilir.

Ekran kartını da 500TL ye falan ilana koyabilirsin veya elinde tutabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,196,837
Üyeler
190,107
Son üye
kazimsaksici
Geri