- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 20,259
- Konu Sahibi Konu Sahibi
valla hoca yarı final görür diye umuyoruzne çeyreği avrupaya düşse dua etsinler 4. çıkmasınlar da gruplardan
valla hoca yarı final görür diye umuyoruzne çeyreği avrupaya düşse dua etsinler 4. çıkmasınlar da gruplardan
Zalgirisi güç bela yenip çeyrek final beğenmemekTakım böyle giderse çeyrek final bile göremez
imkansız gibi bu oyunla. yeni transferler işler umarım. fenerim de konferansı alcak potansiyel var.valla hoca yarı final görür diye umuyoruz![]()
beğenmedim diye bir şey demedimZalgirisi güç bela yenip çeyrek final beğenmemek![]()
toparlar umarımimkansız gibi bu oyunla. yeni transferler işler umarım. fenerim de konferansı alcak potansiyel var.
Boey zaten kakmalı yerine bek bulunmaz. Adam kanadı tek başına domine ediyor.nellson gitmesi lazım muslera düzelir bir kaç maça boey kalsın onu bir kaç sezon sonra yüksek paralara satarız
Hocam oyun düzelir. Bahane değil kesinlikle ama takımın bel kemiği olan 3-4 adam kadroda yok. İnşallah düzelir bu oyun. Ama yinede yedek takım bile olsa farklı bir galibiyet olmalıydı.imkansız gibi bu oyunla. yeni transferler işler umarım. fenerim de konferansı alcak potansiyel var.
Yedek kadro ile çıktın rakip son 10 dk iki tane sallasa Zirat'te oynatırdın aldığın topçularını. Sonra söver dururdunuz Okan'a. Bu bir bahane değil, tur kopmadan bu hareketleri kabul ediyorsanız vay halinize.yedek kadro ile oynadık daha icardi gelecek zaha gelecek bir sakin yaw gruplar dan çıkarız real gelmezse
okanın gitmesini istiyorum bende hcm bu oyunuda kabul etmiyorumYedek kadro ile çıktın rakip son 10 dk iki tane sallasa Zirat'te oynatırdın aldığın topçularını. Sonra söver dururdunuz Okan'a. Bu bir bahane değil, tur kopmadan bu hareketleri kabul ediyorsanız vay halinize.
zaha solda veya sağda oynuyor diye biliyorum zaniolo 10 numarada oynarO değilde icardi zaha çift forvet mi 11 yapacak yoksa yine tek , zaha yedek bakambu yedeğin yedeği mi
Hacı sen dalga mı geçiyorsunTakım böyle giderse çeyrek final bile göremez
Maçlar başlamadan önce yarı final beklentisi vardı bazı kişilerde o yüzden dedimHacı sen dalga mı geçiyorsun
iyi bir grup gelirse belki 3. Olursunuz
Diğer türlü 4. Olacağınız kesin