Galatasaray Tur Atladı! SONUÇ: 1-0 - Toplam: 3-2

imkansız gibi bu oyunla. yeni transferler işler umarım. fenerim de konferansı alcak potansiyel var.
Hocam oyun düzelir. Bahane değil kesinlikle ama takımın bel kemiği olan 3-4 adam kadroda yok. İnşallah düzelir bu oyun. Ama yinede yedek takım bile olsa farklı bir galibiyet olmalıydı.

yedek kadro ile oynadık daha icardi gelecek zaha gelecek bir sakin yaw gruplar dan çıkarız real gelmezse
Yedek kadro ile çıktın rakip son 10 dk iki tane sallasa Zirat'te oynatırdın aldığın topçularını. Sonra söver dururdunuz Okan'a. Bu bir bahane değil, tur kopmadan bu hareketleri kabul ediyorsanız vay halinize.

Bi icardi bi zaha bunlar olmayacak olsa görünen takımın elenmesi yakındır, fakat daha oturmuş 11 yok rakip tüm takım kapandı o yüzden zar Zor yendiler o golü atamasa golde atamazlardı, umarım bir daha ki ön eleme maçına kadar oturur rayına hepsi bir bu maça bakıp konuşmamak lazım , Okan hocaya sorsan şuan ki durumdan oda memnun değildir zaten,iki yarıyı kazanır demiştim ama yediler kuponu dalaksızlar 😄

Yedek kadro ile çıktın rakip son 10 dk iki tane sallasa Zirat'te oynatırdın aldığın topçularını. Sonra söver dururdunuz Okan'a. Bu bir bahane değil, tur kopmadan bu hareketleri kabul ediyorsanız vay halinize.
okanın gitmesini istiyorum bende hcm bu oyunuda kabul etmiyorum

O değilde icardi zaha çift forvet mi 11 yapacak yoksa yine tek , zaha yedek bakambu yedeğin yedeği mi

Hacı sen dalga mı geçiyorsun 😂😂
iyi bir grup gelirse belki 3. Olursunuz
Diğer türlü 4. Olacağınız kesin
Maçlar başlamadan önce yarı final beklentisi vardı bazı kişilerde o yüzden dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,351
Üyeler
184,773
Son üye
Emir_Han629
Geri