1 güzel 2'de güzel ama 3 kötü bence sıkılabilirsin ama deneyebilirsin de trilogy alınca indirimde 150 tl oluyor.Selamun Aleykum
Mafıa serısıne baslamak ıstıyorum hangısının hıkayesı atmosverı daha guzel soylersenız yardımcı olursanız sevınınırım
ilk oyun hariç rezalet 3 ünüde oynadımSelamun Aleykum
Mafıa serısıne baslamak ıstıyorum hangısının hıkayesı atmosverı daha guzel soylersenız yardımcı olursanız sevınınırım
Mafia II rezalet mi?ilk oyun hariç rezalet 3 ünüde oynadım
pekı 3u arasından hangısını en cok onerırsınilk oyun hariç rezalet 3 ünüde oynadım
ılk oyunu dıgerlerıne gore daha mı ıyı 1 ımı alayım?Bence ilk oyunun Definitive Edition olanı. 2'de çok iyi ama şahsen ben ilk oyunu daha çok seviyorum
mafia 1 diyorum benıkısının arasında 1 tane alsam hangısını alıyım sence ?
Şahsi fikrim evet. Bence en iyisi birinci oyun( Definitive Edition)pekı 3u arasından hangısını en cok onerırsın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ılk oyunu dıgerlerıne gore daha mı ıyı 1 ımı alayım?
Steamden 1. oyunu epicden 2.oyunu alabilirsin 16tl olması lazımıkısının arasında 1 tane alsam hangısını alıyım sence ?
ben steamcıyım kanka epıcden daha ucuz gıne almam :dSteamden 1. oyunu epicden 2.oyunu alabilirsin 16tl olması lazım
Şahsi fikrim evet. Bence en iyisi birinci oyun( Definitive Edition)
tamam 1 alıyorum ozaman daha guzel dıyorsanızda sızce ıkısınde alayımmı cok sey kaybedermıyım almadıgım ıcın ?mafia 1 diyorum ben
İlk iki oyun iyidir.Selamun Aleykum
hikayesi iyi kontroller çileden çıkartır yinede en sevdiğim oyunlardan biri bence 50 daha ver trilogy alben steamcıyım kanka epıcden daha ucuz gıne almam :d
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tamam 1 alıyorum ozaman daha guzel dıyorsanızda sızce ıkısınde alayımmı cok sey kaybedermıyım almadıgım ıcın ?