3ü oynama da kalanı güzel serinin. Benim favorim 2 amaSelamun Aleykum
Mafıa serısıne baslamak ıstıyorum hangısının hıkayesı atmosverı daha guzel soylersenız yardımcı olursanız sevınınırım
ilk oyun daha iyidir hocam ilk oyunu alın. İkinci oyunu da almak isterseniz biraz izleyin severseniz alırsınız.tamamdır eyvallah pek fark yoksa 1 alıyorum ozaman 2 almak yerıne ?
trıgoly noluyor yenı oyunumuhikayesi iyi kontroller çileden çıkartır yinede en sevdiğim oyunlardan biri bence 50 daha ver trilogy al
tamamdır eyvallah sagolasınilk oyun daha iyidir hocam ilk oyunu alın. İkinci oyunu da almak isterseniz biraz izleyin severseniz alırsınız.
Mafia Trilogy sık sık iyi fiyatlara düşüyor, onu al bence ikisini de oynarsın.tamamdır eyvallah pek fark yoksa 1 alıyorum ozaman 2 almak yerıne ?
Üç oyun da var içinde. Toplu paket.trıgoly noluyor yenı oyunumu
he tamamdır eyvallah sagolasın 1 alayım ılerde begenırsem alırım 2 ncıyıdeMafia Trilogy sık sık iyi fiyatlara düşüyor, onu al bence ikisini de oynarsın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üç oyun da var içinde. Toplu paket.
Mafia 1 definitive edition bambaşka bir olay ya mükemmel bir oyun ben Mafia serisinden en çok 1. oyununu seviyorum.Selamun Aleykum
Mafıa serısıne baslamak ıstıyorum hangısının hıkayesı atmosverı daha guzel soylersenız yardımcı olursanız sevınınırım
2 yi 10 Kez Bitirdim 1'İ 2 Kez Bitirdim Ama Remake 3'ü De Yorumlara Rağmen Oynadım Ve 1 Saat Oynamadan Saldım Yani 2 Kesinlikle Oyna 1 Oynasanda Oynamasanda bir şey Olmaz Ama Bu 2 Oyunu OynaSelamun Aleykum
Ben epic gamesten 2yi almıştım 1in hikayesini biraz biliyorum 2ye direkt başlasam bir şey olur mu ?2
2 yi 10 Kez Bitirdim 1'İ 2 Kez Bitirdim Ama Remake 3'ü De Yorumlara Rağmen Oynadım Ve 1 Saat Oynamadan Saldım Yani 2 Kesinlikle Oyna 1 Oynasanda Oynamasanda bir şey Olmaz Ama Bu 2 Oyunu Oyna
hocam hkayeden bağımsız 2 al kesinlikle başla tr yamada kur oyna efsane oyun hatta remastred oynamasanda olur remastred bana göre leş orjinal oyunu daha kötü yapmışlar grafik olarak versularını izliyebilirsin ama çok güzelBen epic gamesten 2yi almıştım 1in hikayesini biraz biliyorum 2ye direkt başlasam bir şey olur mu ?