Yardım MAFIA Oyunlarından hangısı alınır ?

hikayesi iyi kontroller çileden çıkartır yinede en sevdiğim oyunlardan biri bence 50 daha ver trilogy al
trıgoly noluyor yenı oyunumu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk oyun daha iyidir hocam ilk oyunu alın. İkinci oyunu da almak isterseniz biraz izleyin severseniz alırsınız.
tamamdır eyvallah sagolasın

Mafia Trilogy sık sık iyi fiyatlara düşüyor, onu al bence ikisini de oynarsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Üç oyun da var içinde. Toplu paket.
he tamamdır eyvallah sagolasın 1 alayım ılerde begenırsem alırım 2 ncıyıde

Selamun Aleykum

Mafıa serısıne baslamak ıstıyorum hangısının hıkayesı atmosverı daha guzel soylersenız yardımcı olursanız sevınınırım
Mafia 1 definitive edition bambaşka bir olay ya mükemmel bir oyun ben Mafia serisinden en çok 1. oyununu seviyorum.

2
Selamun Aleykum

Mafıa serısıne baslamak ıstıyorum hangısının hıkayesı atmosverı daha guzel soylersenız yardımcı olursanız sevınınırım
2 yi 10 Kez Bitirdim 1'İ 2 Kez Bitirdim Ama Remake 3'ü De Yorumlara Rağmen Oynadım Ve 1 Saat Oynamadan Saldım Yani 2 Kesinlikle Oyna 1 Oynasanda Oynamasanda bir şey Olmaz Ama Bu 2 Oyunu Oyna

2

2 yi 10 Kez Bitirdim 1'İ 2 Kez Bitirdim Ama Remake 3'ü De Yorumlara Rağmen Oynadım Ve 1 Saat Oynamadan Saldım Yani 2 Kesinlikle Oyna 1 Oynasanda Oynamasanda bir şey Olmaz Ama Bu 2 Oyunu Oyna
Ben epic gamesten 2yi almıştım 1in hikayesini biraz biliyorum 2ye direkt başlasam bir şey olur mu ?

Ben epic gamesten 2yi almıştım 1in hikayesini biraz biliyorum 2ye direkt başlasam bir şey olur mu ?
hocam hkayeden bağımsız 2 al kesinlikle başla tr yamada kur oyna efsane oyun hatta remastred oynamasanda olur remastred bana göre leş orjinal oyunu daha kötü yapmışlar grafik olarak versularını izliyebilirsin ama çok güzel

Her türlü Mafia 1, Mafia 2 den çok daha iyi. Mafia 1 al.

Geri