kırık ps 3 e nasıl oyun yüklenir

Wezkez

80+
Reaksiyon skoru
47
ben kırık olmayan yada bulabilirsem kırık olan bi ps 3 almak istiyorum nasıl kırılır izledim ps3xploit.com diye bir site varmış fakat sorum şu oyun nasıl indireceğim ? (usb em yok gerekirse alırım)

ben kırık olmayan yada bulabilirsem kırık olan bi ps 3 almak istiyorum nasıl kırılır izledim ps3exploit.com diye bir site varmış fakat sorum şu oyun nasıl indireceğim ? (usb em yok gerekirse alırım)
Bi playstationcu bilgisayarcıya git yükletirler bu zamana kadar bizim eski bir ps3 var 2017 2016da aldık zamanında dahada eski olabilir hep ps3cü vardı oraya gider yükletirdik çokda memnun olurduk genç insanlardı ps3 işleri için herzaman oraya uğrarım bilgin yoksa deneme içine edersin

Bi playstationcu bilgisayarcıya git yükletirler bu zamana kadar bizim eski bir ps3 var 2017 2016da aldık zamanında dahada eski olabilir hep ps3cü vardı oraya gider yükletirdik çokda memnun olurduk genç insanlardı ps3 işleri için herzaman oraya uğrarım bilgin yoksa deneme içine edersin
normal bilgisayarcı falan yapabilirmi birde kendim kırabilirim değilmi ps3xploit ile

ben kırık olmayan yada bulabilirsem kırık olan bi ps 3 almak istiyorum nasıl kırılır izledim ps3xploit.com diye bir site varmış fakat sorum şu oyun nasıl indireceğim ? (usb em yok gerekirse alırım)
Merkezde bir yere git ps3 ps4çü bilgisayarcılarda kırma oyun atma islemler var

normal bilgisayarcı falan yapabilirmi birde kendim kırabilirim değilmi ps3xploit ile
Kırmak öyle sizin bildiğiniz gibi kırmak değil işi bilen adama kolay işi bilmeyen adama eziyet verir normal bir bilgisayarcı rahatça halleder onlar kırarlara oyunu yüklerler verirler

Merkezde bir yere git ps3 ps4çü bilgisayarcılarda kırma oyun atma islemler var
ankara da pek yok yani bizim yaşadığımız yerde yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kırmak öyle sizin bildiğiniz gibi kırmak değil işi bilen adama kolay işi bilmeyen adama eziyet verir normal bir bilgisayarcı rahatça halleder onlar kırarlara oyunu yüklerler verirler
ne kadar ücret talep ederler oyun başına 50 tl falan gibimi

PS3ün içine korsan uygulama marketi kuruluyor oradan istediğin oyunu yüklüyorsun. Bende PS3 varken öyle yapmıştım ama yapılışını hatırlamıyorum

Konsolu HEN ile kır bu arada en pratik kırma yolu, USB gerekecek bu arada 😀

Hocam ps3 alacağınıza biraz daha koyup kırık ps4 alabilirsiniz

Bütceniz yeterse
hocam bütçemiz 3000 4000 arası maalesef yetmez

PS3ün içine korsan uygulama marketi kuruluyor oradan istediğin oyunu yüklüyorsun. Bende PS3 varken öyle yapmıştım ama yapılışını hatırlamıyorum

Konsolu HEN ile kır bu arada en pratik kırma yolu 😀
bu video olabilir

hocam bütçemiz 3000 4000 arası maalesef yetmez

bu video olabilir
zamanında 300 liraya alıyorduk 3000 4000 görünce bir şok geçirttim ps3 ikinci eline hiç bakmıyordum neredeyse ikinci 2l 300 liraya almıştık ps3 zamanında yazık bu yakında fosil olacak bir playsationa bile 4000 veriyorsak ben böyle ekonominin neyse

Geri