Hamster salonda rahat eder mi ?

Krook

80+
Reaksiyon skoru
1
Her şeyi tamamladıktan sonra hamster almayı düşünüyorum fakat evi salona kurmayı planlıyorum. Televizyon sesi herhangi bir sıkıntı çıkartır mı ? Ekstra olarak evi kullanan varsa yorumlarını alabilirim.

Ekler

• IMG_1051.png
    IMG_1051.png
    1,019.1 KB · Hit: 51
Hagen iyidir. Salonda problem yaşamaz, yine de hemen TV yanına koymamak gerek, gündüzleri uyuyor sonuçta. Güneş batımı sonrasında çark sesine de hazır ol.

Hagen iyidir. Salonda problem yaşamaz, yine de hemen TV yanına koymamak gerek, gündüzleri uyuyor sonuçta. Güneş batımı sonrasında çark sesine de hazır ol.
Televizyona mesafeli koyarım teşekkürler. Bir de sizce hangi cins almalıyım ? Dişi almak istiyorum fakat herhangi bir sıkıntı olurmu ?

Televizyona mesafeli koyarım teşekkürler. Bir de sizce hangi cins almalıyım ? Dişi almak istiyorum fakat herhangi bir sıkıntı olurmu ?
Daha önce hep erkek ve Suriye cinsi baktım, tek bakmaya daha uygun olduğu söyleniyor. Aslen bu hagen kapları ise Gonzales için daha uygun. Suriye nispeten daha evcil. Çok fark olduğunu düşünmüyorum.

Daha önce hep erkek ve Suriye cinsi baktım, tek bakmaya daha uygun olduğu söyleniyor. Aslen bu hagen kapları ise Gonzales için daha uygun. Suriye nispeten daha evcil. Çok fark olduğunu düşünmüyorum.
yinemi suriye yok bunlardan kurtulayamacağız
cinsi derken onlar gibi üreyenler mi demek istediniz

Ev suriye cinsinede uygun fakat cinsiyet olarak emin olamadım dişiler daha istediğim gibi top gibi minnak oluyor fakat dişisel hastalıklar varmı hamsterlarda. Bilgin varmı o konuda. Teşekkürler bu arada.

Geri