Televizyona mesafeli koyarım teşekkürler. Bir de sizce hangi cins almalıyım ? Dişi almak istiyorum fakat herhangi bir sıkıntı olurmu ?Hagen iyidir. Salonda problem yaşamaz, yine de hemen TV yanına koymamak gerek, gündüzleri uyuyor sonuçta. Güneş batımı sonrasında çark sesine de hazır ol.
Daha önce hep erkek ve Suriye cinsi baktım, tek bakmaya daha uygun olduğu söyleniyor. Aslen bu hagen kapları ise Gonzales için daha uygun. Suriye nispeten daha evcil. Çok fark olduğunu düşünmüyorum.Televizyona mesafeli koyarım teşekkürler. Bir de sizce hangi cins almalıyım ? Dişi almak istiyorum fakat herhangi bir sıkıntı olurmu ?
yinemi suriye yok bunlardan kurtulayamacağızDaha önce hep erkek ve Suriye cinsi baktım, tek bakmaya daha uygun olduğu söyleniyor. Aslen bu hagen kapları ise Gonzales için daha uygun. Suriye nispeten daha evcil. Çok fark olduğunu düşünmüyorum.
Hayır tabii, Suriye Hamster'ı olarak geçiyor pet shoplarda.yinemi suriye yok bunlardan kurtulayamacağız
cinsi derken onlar gibi üreyenler mi demek istediniz
Ev suriye cinsinede uygun fakat cinsiyet olarak emin olamadım dişiler daha istediğim gibi top gibi minnak oluyor fakat dişisel hastalıklar varmı hamsterlarda. Bilgin varmı o konuda. Teşekkürler bu arada.Daha önce hep erkek ve Suriye cinsi baktım, tek bakmaya daha uygun olduğu söyleniyor. Aslen bu hagen kapları ise Gonzales için daha uygun. Suriye nispeten daha evcil. Çok fark olduğunu düşünmüyorum.