Açık Dünya Oyun Önerisi

Reaksiyon skoru
0
Yeni bilgisayarımı aldığımdan beri doğru düzgün GTA5 benzeri oyun bulamıyorum. Benzerlikten kastım açık dünya ve aksiyon. RDR2 falan denedim ama çok benlik değil, oyun öneriniz var mı?

Yeni bilgisayarımı aldığımdan beri doğru düzgün GTA5 benzeri oyun bulamıyorum. Benzerlikten kastım açık dünya ve aksiyon. RDR2 falan denedim ama çok benlik değil, oyun öneriniz var mı?
Days gone benim en sevdiğim açık dünya oyunudur demeni tavsiye ederim

Assassin's Creed Serisi, Far Cry serisi, Just Cause Serisi, Saints Row Serisi. Aklıma bunlar geldi şimdilik.

Just Cause ve Saints Row benziyor GTA'ya nasıl yok.
Just causenin neresi benziyor kanka çok ayrı bi oyun saints rowda çok fantastiğe kaçıyor gtanin bı ağırlığı var kendine göre watch dogs dışında benzeyen yön watch dogs 2de baya iyidir

cyberpunk

Just causenin neresi benziyor kanka çok ayrı bi oyun saints rowda çok fantastiğe kaçıyor gtanin bı ağırlığı var kendine göre watch dogs dışında benzeyen yön watch dogs 2de baya iyidir
GTA gibi derken GTA mekaniklerine ve benzer harita yapısına sahip, senaryolu, görevli oyunları kastediyorum. Zaten tıpa tıp GTA gibi bir oyun istese GTA oynardı diye düşünüyorum.

Days Gone efsanedir fskat bir yerden sonra sıkmaya başlıyorsun, yani oyundan anlarım, sana oynadığım şahsi oyunları söyleyeyim, spiderman remastered, gta 5 online, dyinglight 2 ac unity

en iyi open world oyunları (pcde bulunan) rdr2 sevmemişsin ama şans ver çok iyi oyun seversin sevmelisin seveceksin witcher 3 skyrim spiderman dying light 2 cyberpunk 2077 elden ring souls ama açık dünya sonuçta para sıkıntı değilse bu oyunlar üzmez

Son düzenleme:
Ac odyssey
Witcher 3
Just cause 3
Kcd

Days Gone
Dying Light
Cyberpunk
Witcher
Prototype

Rdr2 yi kaç saat oynadın

Geri