Ps vita nereden almalıyım

halitxct

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,131
Ps vita alıcam orası kesin fakat hiç anlamıyorum slim modelini almayı düşünüyorum mümkünse beyaz olsun piyasası hakkında bilgim yok bilen biri varsa bana link atma şansı varmı istanbulda yaşıyorum ona göre bakabilir şimdiden teşekkür ederim

Alma Xbox one s x veya PS4 al
sence vita alan adamda iyi konsol pc yokmudur ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ps vita alıcam orası kesin fakat hiç anlamıyorum slim modelini almayı düşünüyorum mümkünse beyaz olsun piyasası hakkında bilgim yok bilen biri varsa bana link atma şansı varmı istanbulda yaşıyorum ona göre bakabilir şimdiden teşekkür ederim
dolap sahibindende varda çok para verme derim

Alma Xbox one s x veya PS4 al
ikisinede gerek yok psvita almak istiyorum pcm var zaten god of war uncherted önceki oyunlarını oynicam fifa kariyer falan yapıcam yattığım yerden oynicağım için istiyorum otobüste boş vaktimde çok oluyor

sence vita alan adamda iyi konsol pc yokmudur ?

dolap sahibindende varda çok para verme derim
kanka ne kadar piyasası hiçbi fikrim yok kaç para vermeliyim maks

sarı siteden falan al

kankam 3-4 verilebilir pc özelliklerini yazsana ona göre sistem upgrade de önerebilirim
rx 6600
ryzen 5 5600 ag400le buz gibi tutuyorum
b450 a pro max
16gb ram 8+8
2 tanede ips 144hz monitörüm var asus
4 tbda m2 ssd var
upgrade gerek olduğunu düşünmüyorum psvita almayı istiyorum açıkcası pcden oyun oynuyorum çok fazla fakat psvitada çok fazla oynamak isteğim oyun var yattığım yerden oyniyim diyom

sarı siteden falan al
anlamıyorum psvitadan

rx 6600
ryzen 5 5600 ag400le buz gibi tutuyorum
b450 a pro max
16gb ram 8+8
2 tanede ips 144hz monitörüm var asus
4 tbda m2 ssd var
upgrade gerek olduğunu düşünmüyorum psvita almayı istiyorum açıkcası pcden oyun oynuyorum çok fazla fakat psvitada çok fazla oynamak isteğim oyun var yattığım yerden oyniyim diyom

anlamıyorum psvitadan
ps vita al ozaman 6600 2-3 sene 1080 p ultra veya highda fazla fazla yeter şuanda yetiyor zaten

ps vita al ozaman 6600 2-3 sene 1080 p ultra veya highda fazla fazla yeter şuanda yetiyor zaten
aynen öyle bikaç aya zaten rx 6800e geçmeyi düşünüyorum da ben hiç anlamıyorum psvitadan

https://www.sahibinden.com/ilan/iki...n-konsolu-ps-vita-ve-4-oyun-1048180561/detay/ bunu buldum fiyatı uygun gibi nasıl

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Bor4
Geri