Çözüldü✓ RTX 3090 ve ryzen 5 7600X li sistemim iyi mi ve sisteme uygun kasa önerisi

Dostum yine de 25k dan başlıyor fiyatlar birde böyle dalga geçer bir şekilde yazmana gerek yok yanlış bilgim varsa öğreniriz fikirlere açık bir insanım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için yine de
dalga geçer gibi yazdım çünkü ufak bır arastırmada bıle benım dedıgım kartlar cıkıyor demekkı ufak bır arastırma bıle yapmıyorsunuz ama yınede abarttım kb ve rica ederim

Aklımda bulunduracağım teşekkürler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dalga geçer gibi yazdım çünkü ufak bır arastırmada bıle benım dedıgım kartlar cıkıyor demekkı ufak bır arastırma bıle yapmıyorsunuz ama yınede abarttım kb ve rica ederim
Dediğim gibi araştırdım ve asus rog olmamasından çok fiyat farkına değinmek istedim yorumumda aslında, sadece parantez içerisinde asus kadar kaliteli olmadığını belirttim anlayışın için teşekkür ederim sonraki sefer daha açıklayıcı olmaya çalışırım yanlış anlaşılma olmaması adına

Bu sıvı soğutucu nasıl peki ?

MSI MAG CORELIQUID C360 360 MM ARGB​

Veya bu

Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu​

Evet cidden güzel duruyor 360mm sıvı soğutucu sığar mı acaba 360mm almayı düşünüyorum çünkü

Veya bu

Arctic LIQUID FREEZER II 360 İşlemci Sıvı Soğutucu​

Evet cidden güzel duruyor 360mm sıvı soğutucu sığar mı acaba 360mm almayı düşünüyorum çünkü
Önerdiğim kasaya sığar.

Beyaz sistem yap seviyorsan, lianli dynamic o11 evo white,galahad 360 white, lianli sl 120 beyaz fan 6 adet, corsair dominatör white ramler den falan alırsın birde beyaz kablo seti gecen sene bu şekilde bir sistemimi sattım gayet sade ve şık duruyordu.

Geri