Öneri Dying light 2'yi bitirdim ekstra napabilirim?

Oyunu silip benim gibi kotuleyebilirsin.Şahsen ne oyun sonunu ne de hikâyesini beğenmedim 1. Oyundan sonra biz nasıl daha iyi parkur yaparız demişler oyun hikayesini unutmuşlar.Onlarca saat aradığım kardeşini iki sahnede görüyoruz ve oluyor.
Oyunu hikayesi için oynamadım ben yani sonuçta dying light oynuyorum diyip hikayeden beklentimi kısıp bekletimi parkura yönlendirdim daha iyi oldu.

bu oyun sahipleri kolay kolay zam yapmıyordu. daha yapmaz diye oyunu almamıştım şok zam. almadığıma bir pişmanım :(

Pilgrim Outpostta haftalık görevleri yapıp silah, kıyafet vs. açabilirsin. Oyunun mekanikleri hoşuma gittiği için arada bir girip görevleri yapıyorum bu sırada yeni şeyler kazanıyorum, iyi oluyor.

80 saat oynanacak bir oyun değil bence. Ben hikaye ve bir kaç yan görev ile birlikte 45 saatte saldım. Bu aralar New Game+ ile tekrar başlamayı düşünüyorum. Hala DL2 oynamak istiyorsan oyunu %100'lemeyi deneyebilirsin.

Yan görevlere başla zevk almaya başlıyorsun zaten ben bile hikayeden sonra oynadığımda 15 saat fazla oynadım Laptop gelsin 60 saate çıkar :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gidip DLC'de satın aldım sırf zevk alıyorum diye

Yan görevlere başla zevk almaya başlıyorsun zaten ben bile hikayeden sonra oynadığımda 15 saat fazla oynadım Laptop gelsin 60 saate çıkar :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gidip DLC'de satın aldım sırf zevk alıyorum diye
Ben oyunu arkadaşımla bitirdim şimdi bitirdik diye girmiyor tek giresim de gelmiyor açıkçası nedenini bende bilmiyorum.

Ben oyunu arkadaşımla bitirdim şimdi bitirdik diye girmiyor tek giresim de gelmiyor açıkçası nedenini bende bilmiyorum.
Ana hikaye sıkıcı da ondan zevkli bölümler yan görevlerde başlıyor onlar çok daha ilgi çekici

Geri