Yardım Anlık fps düşüsü ,drop ve gpu kullanımı düşmesi

Demirr34_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
315
Merhabalar asetto corsa için falan da açmıştım ama burda videolu göstermek istedim bu sefer naraka da oyun başlangıcın da ve ortalarında anlık takılmalar gpu düşmeşi yaşıyorum sizce nedeni nedir ?
İŞLEMCİ: R5 5600X EKRANKARTI: MSI GAMİNG Z TRİO 3070
VİDEO LİNK:

Merhabalar asetto corsa için falan da açmıştım ama burda videolu göstermek istedim bu sefer naraka da oyun başlangıcın da ve ortalarında anlık takılmalar gpu düşmeşi yaşıyorum sizce nedeni nedir ?
VİDEO LİNK:
yazılımsal sorun gibi duruyor. Ekran kartı uygulamasını kontrol edip 3.part yazılımlara bakılmalı çakışan var mı diye.

benzeri sorun bendede mevcut yabancı kaynakları araştırmaya başlayacağım yakında

VİDEO LİNK:
Konularımda bununla ilgili bir çözüm paylaşmıştım

Bulamadım valla açtığım konuyu

VİDEO LİNK:
SSD değiştirme imkanınız varsa değiştirip o şekilde deneyim hocam

Elimde fazladan bir ssd yok ama umarım ssd den kaynaklı bir sorundur hiç normal gelmedi bana bu gpu anlık düşüşler stabil çalışmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SSD değiştirsem önerebileceğin bir ssd var mı ?

Elimde fazladan bir ssd yok ama umarım ssd den kaynaklı bir sorundur hiç normal gelmedi bana bu gpu anlık düşüşler stabil çalışmıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

SSD değiştirsem önerebileceğin bir ssd var mı ?
Forumdaki arkadaşlar yardımcı olurlar hocam marka olarak önerim Samsung yada Corsair

Geri