aynı sorun bendede var ama bu sorunu çözecek adamın türkiyede olduğuna inanmıyorum hocam yavaştan yabancı forumlara danışmaya başlayacağım sizide bilgilendireceğimMerhabalar asetto corsa için falan da açmıştım ama burda videolu göstermek istedim bu sefer naraka da oyun başlangıcın da ve ortalarında anlık takılmalar gpu düşmeşi yaşıyorum sizce nedeni nedir ?
İŞLEMCİ: R5 5600X EKRANKARTI: MSI GAMİNG Z TRİO 3070
VİDEO LİNK:
Valla mükemmel olur eğer bir sonuç bulursan yoksa bende kafayı yiyeceğimaynı sorun bendede var ama bu sorunu çözecek adamın türkiyede olduğuna inanmıyorum hocam yavaştan yabancı forumlara danışmaya başlayacağım sizide bilgilendireceğim
yabancı forum arıyorum valla ama cidden kafayı yedirtti bana 3 4 aydır en son pc yi camdan aşağıya atıp bırakacağım bu işi toptanValla mükemmel olur eğer bir sonuç bulursan yoksa bende kafayı yiyeceğim
bende arayacağım yabancı forum reddite falan sorarım umarım sonuç geliyor yoksa benden camdan atıcam o da rahatlasın bendeyabancı forum arıyorum valla ama cidden kafayı yedirtti bana 3 4 aydır en son pc yi camdan aşağıya atıp bırakacağım bu işi toptan
Kanka bulamadım ram falan da yükselttim hata ama büyük ihtimal ssd den ben oyunları c ye kuruyorum c de de 2tb harddisk var ondan olabileceğini düşünüyorum belki bir m2ssde ye geçersem düzelir mi diye bakacağımÇözüm bulabildinizmi bazı oyunlarda bende yaşıyorum aynı sorunu i5 13600kf 4070 oc 12gb
asettoda da optimizasyon yok lolu bilmiyorum daha optimize bir oyun oynasana forza mesela forzada yapıyomu denesadece 1/2 oyun değilki narka asetto corsa lol bir çok oyunda anlık ekran kartı kullanımı düşüyor veya takılıyor
forza yok başka bir oyun varmı ? mesala rdr 2 de de takılma yapıyorduasettoda da optimizasyon yok lolu bilmiyorum daha optimize bir oyun oynasana forza mesela forzada yapıyomu dene
rdr de sorunlu forzayı alıp deneforza yok başka bir oyun varmı ? mesala rdr 2 de de takılma yapıyordu