Bu satıcı güvenilir mi?

Alyx

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,198
Merhaba sarı sitede bir satıcıya denk geldim. Sıfır tr garantili ürünler satıyor ama fiyatları normale göre çok uygun.
Burada tüm ilanlari var. Daha önce buradan alışveriş yapan oldu mu? Güvenilir bir yer ise bugün 2 tane parça alıcam buradan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Parçalara çökmeyin sakın ben alıcam stok falan yoktur ortada kalmayayım

sağolun hocam 1 monitör 1 ekran kartı kaptım
HAYIR HAYIR HAYIR ONLAR BENİM

Satıcı güvenilir mi değil mi ya da alişveriş yaparsam farklı ürün gelirse iade edip paramı geri almamın kolay yolları var mı

HAYIR HAYIR HAYIR ONLAR BENİM

Satıcı güvenilir mi değil mi ya da alişveriş yaparsam farklı ürün gelirse iade edip paramı geri almamın kolay yolları var mı
satıcı için en lanet olan satış platformu sahibindendir, çünkü param güvende ile bir sorun yaşadığında anında geri yollayabiliyorsun. (param yok alamadım bişe)

kutuyu açarken ve ürünü test ederken tek parça bir video çekin (YouTube kanalımıza atar gibi) yeterli olacaktır iade etmeniz için.

satıcı için en lanet olan satış platformu sahibindendir, çünkü param güvende ile bir sorun yaşadığında anında geri yollayabiliyorsun. (param yok alamadım bişe)

kutuyu açarken ve ürünü test ederken tek parça bir video çekin (YouTube kanalımıza atar gibi) yeterli olacaktır iade etmeniz için.
Param güvende ile satmıyor direkt alsam aynısını yapsam olur mu

Umarım sorun çıkmaz da bununla uğraşamak zorunda kalmam

Elden teslim almak lazım bana yakınmış yeride bakmak lazım

Param güvende ile satmıyor direkt alsam aynısını yapsam olur mu

Umarım sorun çıkmaz da bununla uğraşamak zorunda kalmam
elden teslim alırsan ve ürün bozuk falan çıkarsa iade edemezsin onda sahibindenin bi etkisi yok

Merhaba sarı sitede bir satıcıya denk geldim. Sıfır tr garantili ürünler satıyor ama fiyatları normale göre çok uygun.
Burada tüm ilanlari var. Daha önce buradan alışveriş yapan oldu mu? Güvenilir bir yer ise bugün 2 tane parça alıcam buradan.

Daha önce bunla ilgili form açılmıştı satıcı dolandırıcı diyorlar başka hesap açıyorlar başkalarını dolandırarak

Daha önce bunla ilgili form açılmıştı satıcı dolandırıcı diyorlar başka hesap açıyorlar başkalarını dolandır

Daha önce bunla ilgili form açılmıştı satıcı dolandırıcı diyorlar başka hesap açıyorlar başkalarını dolandırarak

Daha önce bunla ilgili form açılmıştı satıcı dolandırıcı diyorlar başka hesap açıyorlar başkalarını dolandır
Hard kapitalizim

Ürünleri almamda bana yardımcı olabilir misin?

Mağaza cidden varsa sen de onaylarsan bugün satın alırım yardım edersen tabi
Ürünlerin açıklamasına konum için mesaj atın yazmış konumu alırsan hafta sonu bakmaya gidebilirim

en kötü konuma google haritalardan bakarız

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,216
Üyeler
186,857
Son üye
mevlutynl
Geri