Nintendo Swich Vs Steam Deck Vs Xbox series s - x Vs PlayStation 5

AMD_islemci

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
111
Nintendo swich sıfır 10000 TL - Xbox series s 10000 TL series x ikinci el 12-13 bin TL Steam deck 12-13 bin TL PlayStation 5 12-13 bin TL
Sizce hangi ürün daha mantıklı rog ally pahalı olduğu için buraya eklemedim PC var gamepass PC üyeliğim de var

Nintendo swich sıfır 10000 TL - Xbox series s 10000 TL series x ikinci el 12-13 bin TL Steam deck 12-13 bin TL PlayStation 5 12-13 bin TL
Sizce hangi ürün daha mantıklı rog ally pahalı olduğu için buraya eklemedim PC var gamepass PC üyeliğim de var
PC varsa Xbox almanın anlamı yok. Ya PS5 al ya da el konsolu istersen ve Nintendo oyunlarını seviyorsan Switch al derim.

bence ps5 al xboxa hiç bulaşma pc varsa nintendo oyunlarını sevmeyebilirsin herkese hitap etmiyor

Xbox'ı ele zaten direkt,steam deck'de yeterli bir cihaz değil zaten ya switch al ya da ps5.

Switch ve deck ana oyun aracı olarak kullanılmaz yetersiz bence.Ps5 al.

ps5 al geç

Zaten ana oyun aracı aldığını düşünmüyorum pc olduğuna göre. O yüzden switch alabilir.
Switch hakkında prk bilgi sahibi değilimde bildiğim kadarıyla deck daha iyi olmaz mı?

Switch hakkında prk bilgi sahibi değilimde bildiğim kadarıyla deck daha iyi olmaz mı?
Özel oyun ve elde şarjın gitme süresine göre switch daha iyi bir seçenek olabilir. Ama deck performans olarak çok üstün olmasına rağmen bence bir el konsolunun en önemli özelliği olan şarj süresini bence hiç yeteri kadar karşılamıyor.

Özel oyun ve elde şarjın gitme süresine göre switch daha iyi bir seçenek olabilir. Ama deck performans olarak çok üstün olmasına rağmen bence bir el konsolunun en önemli özelliği olan şarj süresini bence hiç yeteri kadar karşılamıyor.
Özel oyun dediğin nintendo oyunları sanırsam.Ülkemizde gitmeyen oyunlar.

Özel oyun dediğin nintendo oyunları sanırsam.Ülkemizde gitmeyen oyunlar.
Ülkemizde gitmeyen dediğin tercih edilmiyor dediğini düşünüyorum ama tercih edilmemesi oyunları mükemmellikten alıkoyamaz. Oyunlar o kadar zekice tasarlanmış ki tek bir an bile sıkılmıyorsunuz, eğlenmemezlik yapmıyorsunuz. Ve evet oyunları denemeden önce çok çocuksu veya çok basit gözüküyor diyebilirsiniz ki ben öyle düşünüyordum. Ancak oynadıktan sonra anlıyacaksınız ki bu oyunları tasarlayanlar birer dahi. Yani evet Nintendo'nun özel oyunları bir konsol aldıracak kadar iyi ve mükemmel. Aynı şey PlayStation için söyleyebilirdim fakat pcye çıkmaya başladılar. Ve eğer fiyatları için fazla diyorsanız ki fazlalar ama yöntemleri yok değil ucuz almanın. Takaslama siteleri var oyunu bitirip takas edebilirsiniz veya switchi olan bir arkadaşın ile beraber alabilirsin veya eshopprices diye bir site var oradan dünya çapındaki fiyatlandırması en ucuz olan ülkeden oyunu alabilirsiniz. Yani switch alınabilir.

Geri