Öneri HP victus 16 laptop öneri

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar. Uzun zamandır eski bir laptop kullanıyorum ve değiştirmeyi düşünüyorum.Eğer olursa ötv indirimini bekliyorum .Sizce ötv indirimi olursa HP victus 16-R0044NT i5-13500H RTX 4060 (8gb) alınır mı??

Hocam ötv indirimini beklicekseniz ki bence tr de bişi alınıcaksa 1 gün bile beklenmez bakmaya başlamayın veya bütün modellere bakın çünkü alıcağınız zaman hangisi ucuz hangisi pahalı olur hatta bu terimler kullanılır mı belli bile olmaz

Hocam ötv indirimini beklicekseniz ki bence tr de bişi alınıcaksa 1 gün bile beklenmez bakmaya başlamayın veya bütün modellere bakın çünkü alıcağınız zaman hangisi ucuz hangisi pahalı olur hatta bu terimler kullanılır mı belli bile olmaz
Şimdiden bakmaya başladım çünkü birden stoklar tükenir diye düşündüm. Eğer alacağım modeli önceden düşünürsem bende hızlıca alabilirim diye düşündüm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Victus serileri ısınma sorunlu önermem.
Peki hangi marka/model laptop önerirsiniz?

Şimdiden bakmaya başladım çünkü birden stoklar tükenir diye düşündüm. Eğer alacağım modeli önceden düşünürsem bende hızlıca alabilirim diye düşündüm

Peki hangi marka/model laptop önerirsiniz?
hocam zaten alınabilecek benim gözümde 2 laptop var: vitus 16 veya asus tuf a15.
Asus ısınıyor deniyor ama victusun yorumları daha iyi diye biliom.

hocam zaten alınabilecek benim gözümde 2 laptop var: vitus 16 veya asus tuf a15.
Asus ısınıyor deniyor ama victusun yorumları daha iyi diye biliom.
Bende victus 15 var 16 nın biraz değişik modeli
Asusa karşı ön yargımızı vardı ailecek asus ne aldıysak saçma sapan bişeyi bozuldu
Anakart ram görmedi 7 ay uğraştık
Laptop klavyeis bozuldu 2 kere değişti hala bozuk
Telefon vardı öldü 2 3 senede

Hocam her türlü LAPTOP konusunda etiketlenecek adam diye tanıtmışsınız kendinizi birde bana bakar mısınız

Bu forumda çok çoluk çocuk var fanboyu zaten dolu bizzat benim kullanıp iade ettiğim bir cihazdır.

Tavsiyemdir. Bizzat şuan kullanıyorum.

Son düzenleme:
Bu forumda çok çoluk çocuk var fanboyu zaten dolu bizzat benim kullanıp iade ettiğim bir cihazdır.
Bizzat bende kullanıyorum anlık olarak victus 15 modelini hiçbir sıkıntı yaşamadım max gördüğüm sıcaklık 85 dir ekran sallanmasıda ellemedikçe hiçbir şey olmuyor çok tilt bir insansanız size etki etmiş olabilir

Bizzat bende kullanıyorum anlık olarak victus 15 modelini hiçbir sıkıntı yaşamadım max gördüğüm sıcaklık 85 dir ekran sallanmasıda ellemedikçe hiçbir şey olmuyor çok tilt bir insansanız size etki etmiş olabilir
Havalar sıcakken görecektim sizi. Termal macun yeniledim yine sorun çözülmedi sen ilk aida64 inidirm bide hwmonitörü indir kur aç aida64 den sistem kararlılık testi yap 15 dk en az sonra git hwmonitördeki görüntüleri at ardından aida64 teki testi bitince ekran görüntüsü at görelim.

Havalar sıcakken görecektim sizi. Termal macun yeniledim yine sorun çözülmedi sen ilk aida64 inidirm bide hwmonitörü indir kur aç aida64 den sistem kararlılık testi yap 15 dk en az sonra git hwmonitördeki görüntüleri at ardından aida64 teki testi bitince ekran görüntüsü at görelim.
Yarın havanın en sıcak olduğu saatte yapıcağım bu gönderinin altına atıcağım ama bendeki 15 modeli arkadaşın alıcağı 16 modeli farklar olucaktır minimal düzeyde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,831
Üyeler
184,985
Son üye
MeHTML
Geri