Sehmusaydin
80+
- Reaksiyon skoru
- 185
Bu sene veya önceki sene yksye girmiş olan abilerime ablalarıma birkaç soru sormak istiyorum eğer müsait olan varsa benimle iletişime geçebilir mi ?
sorBu sene veya önceki sene yksye girmiş olan abilerime ablalarıma birkaç soru sormak istiyorum eğer müsait olan varsa benimle iletişime geçebilir mi ?
Hocam aşırı gereksiz lafa kaçabiliyorum bazen bire bir konuşmak benim için daha rahat geliyorözel bi şey değilse buraya yazsaydın keşke
Hocam soracağım soru 11.sınıfa geçen birisi için olduğu için herkese uygun olmayacağını düşündümhocam burdan konuşın bence benim gibi 12.sınıfa geçen insanlar merak edebiliyor
sorBu sene veya önceki sene yksye girmiş olan abilerime ablalarıma birkaç soru sormak istiyorum eğer müsait olan varsa benimle iletişime geçebilir mi ?
Forumda 11. sınıflarda var hocam bence burdan sormanız daha iyiHocam soracağım soru 11.sınıfa geçen birisi için olduğu için herkese uygun olmayacağını düşündüm
Yaz buradan bu sene girdim
Yaz tatilinin bitmesine 1 ay kaldı 2 haftaya dershanede açılıyor ama yaz tatilini çok boş geçirdim tyt konularını dershanede kasım ayında başlayacakmışız bundan 1 ay önce ise ayt için başlayacağız benim sorum şu ben yaz tatili bitene kadar ne çalışmalıyım ? Paragraf ve geometri harici çalışmak gereksiz geliyor zaten dershane tyt konularını işleyeceğini söylediForumda 11. sınıflarda var hocam bence burdan sormanız daha iyi
Bu arada evet bu sene girdim say 25k ea 7.5k geldi
yazdım hocam sorumu sizde bakabilirsinizhocam burdan konuşın bence benim gibi 12.sınıfa geçen insanlar merak edebiliyor
yazdım hocam soruyuözel bi şey değilse buraya yazsaydın keşke
Paragraf ve problemler çalışman yeterli.ben yaz tatili bitene kadar ne çalışmalıyım ?
Hocam sosyal ve feni dershanede işleyeceğiz zaten şu an önümde 1 ay var paragraf ve problem demişsiniz problemden kastınız temel kavram problemleri miParagraf ve problemler çalışman yeterli.
Sosyal Bilgiler için bolca deneme çöz çoğu okuma anlamaya dayalı oluyor. Fen için 2 3 haftalık bir program ile halledebilirsin.
Problemler kitabı alıp pratik yapacaksınız. TYT Problemler kitabı alman yeterli ne kadar hızlı çözmeye alışırsan sınavda o kadar rahat edersin.Hocam sosyal ve feni dershanede işleyeceğiz zaten şu an önümde 1 ay var paragraf ve problem demişsiniz problemden kastınız temel kavram problemleri mi