YKS Girenlere soru...

Reaksiyon skoru
185
Bu sene veya önceki sene yksye girmiş olan abilerime ablalarıma birkaç soru sormak istiyorum eğer müsait olan varsa benimle iletişime geçebilir mi ?

özel bi şey değilse buraya yazsaydın keşke

hocam burdan konuşın bence benim gibi 12.sınıfa geçen insanlar merak edebiliyor

Hocam soracağım soru 11.sınıfa geçen birisi için olduğu için herkese uygun olmayacağını düşündüm
Forumda 11. sınıflarda var hocam bence burdan sormanız daha iyi
Bu arada evet bu sene girdim say 25k ea 7.5k geldi

Yaz buradan bu sene girdim
Forumda 11. sınıflarda var hocam bence burdan sormanız daha iyi
Bu arada evet bu sene girdim say 25k ea 7.5k geldi
Yaz tatilinin bitmesine 1 ay kaldı 2 haftaya dershanede açılıyor ama yaz tatilini çok boş geçirdim tyt konularını dershanede kasım ayında başlayacakmışız bundan 1 ay önce ise ayt için başlayacağız benim sorum şu ben yaz tatili bitene kadar ne çalışmalıyım ? Paragraf ve geometri harici çalışmak gereksiz geliyor zaten dershane tyt konularını işleyeceğini söyledi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam burdan konuşın bence benim gibi 12.sınıfa geçen insanlar merak edebiliyor
yazdım hocam sorumu sizde bakabilirsiniz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

özel bi şey değilse buraya yazsaydın keşke
yazdım hocam soruyu

Paragraf ve problemler çalışman yeterli.
Sosyal Bilgiler için bolca deneme çöz çoğu okuma anlamaya dayalı oluyor. Fen için 2 3 haftalık bir program ile halledebilirsin.
Hocam sosyal ve feni dershanede işleyeceğiz zaten şu an önümde 1 ay var paragraf ve problem demişsiniz problemden kastınız temel kavram problemleri mi

Hocam sosyal ve feni dershanede işleyeceğiz zaten şu an önümde 1 ay var paragraf ve problem demişsiniz problemden kastınız temel kavram problemleri mi
Problemler kitabı alıp pratik yapacaksınız. TYT Problemler kitabı alman yeterli ne kadar hızlı çözmeye alışırsan sınavda o kadar rahat edersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,802
Üyeler
191,169
Son üye
abdprox
Geri