Rampage Trapper Nasıldır?

lexo

80+
Reaksiyon skoru
20
Kasanın Kötü Olduğunu Biliyorum Ama Kurtarır Mı Enazından Bu Kasaya Psu Önerisi yapar mısınız? ve ısınma yapar mı çok fazla

Ekran Kartı https://www.vatanbilgisayar.com/gig...g-oc-8gb-gddr6-128bit-nvidia-ekran-karti.html

Kasanın PSU'sunu kullanmıyorsanız idare eder.

Hocam bence PSU'yu değiştirin, risk almayın.
monitörde alıcağım için biraz bütçe yetmiyor akım korumalı priz felan alsam bi nebze kurtarmıyor mu ve psu önerir misiniz 2k bandında bu sisteme

Vatan olması zorunlu mu?

Vatan olması zorunlu mu?
hocam zaten sistemi aldım ama kasanın azcık olsa bilede psu konusundan kurtarma ihtimali yok mu akım korumalı priz felan alsan bütçem sıkıntı mönitörde alıcağım için enazından 1 ay iadre etse yeter psu değistiricem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bence PSU'yu değiştirin, risk almayın.
hocam bu psu 1 ay idare eder mi akım korumalı prizle felan

hocam zaten sistemi aldım ama kasanın azcık olsa bilede psu konusundan kurtarma ihtimali yok mu akım korumalı priz felan alsan bütçem sıkıntı mönitörde alıcağım için enazından 1 ay iadre etse yeter psu değistiricem
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hocam bu psu 1 ay idare eder mi akım korumalı prizle felan
Hocam 3k kasa vs PSU alırsınız farklı sitelerden.

Hocam 3k kasa vs PSU alırsınız farklı sitelerden.
hocam galiba anlamıyorsunuz hazır sistem olarak aldım kasayı kasa yanımda monitör de almam lazım bu yuzden psu alamam ama bu psu beni 1 ay idare eder mi akım korumalı prizle felan

hocam galiba anlamıyorsunuz hazır sistem olarak aldım kasayı kasa yanımda monitör de almam lazım bu yuzden psu alamam ama bu psu beni 1 ay idare eder mi akım korumalı prizle felan
Kafa gidik, kusura bakmayın. Sorunuza gelecek olursak, 1 ay idare edebilir pek bilgi sahibi değilim ama akım korumalı priz alırsanız yanında güzel olur. Biran önce değiştirmenizde fayda var.

Kafa gidik, kusura bakmayın. Sorunuza gelecek olursak, 1 ay idare edebilir pek bilgi sahibi değilim ama akım korumalı priz alırsanız yanında güzel olur. Biran önce değiştirmenizde fayda var.
sıkıntı yok hocam insanlık hali sırf bu yüzden monitörü 2 el alıcağım psu hemen değistirmek icin hazır sistem aldığım için kasayı değistirme imkanım olmadı psu önerir misiniz 2k bandında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,222,230
Üyeler
198,275
Son üye
ovra

Geri