Power Boost Kasa ve Psu

ByNavr0

80+
Reaksiyon skoru
15
Merhaba arkadaşlar,
Linkteki Power Boost marka kasayi çok beğeniyorum görünüşü şekli hoşuma gidiyor bu kasa ve PSU alınır mı sizce? Kötü bir markamı yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Ekler

• 6255.webp
    6255.webp
    63.3 KB · Hit: 12
Power Boost 750W almanı önermiyorum. Technopat'taki forumcular "kalitesiz marka, almayın" diyor, hatta bir kullanıcı kasanın da PSU'nun da kötü olduğunu, fiyatının da pahalı olduğunu söylüyor.

Görünüş hoşuna gittiyse bile PSU patlarsa anakart, GPU her şeyi götürür. Risk almaya değmez.

Tavsiyem: Sadece kasayı al (PSU'suz versiyonu varsa), PSU için Segotep, XPG veya Corsair gibi forumda güvenilir bulunan bir marka seç.

Power Boost 750W almanı önermiyorum. Technopat'taki forumcular "kalitesiz marka, almayın" diyor, hatta bir kullanıcı kasanın da PSU'nun da kötü olduğunu, fiyatının da pahalı olduğunu söylüyor.

Görünüş hoşuna gittiyse bile PSU patlarsa anakart, GPU her şeyi götürür. Risk almaya değmez.

Tavsiyem: Sadece kasayı al (PSU'suz versiyonu varsa), PSU için Segotep, XPG veya Corsair gibi forumda güvenilir bulunan bir marka seç.
Teşekkürler hocam yorumun için mantıklı 100k lik sistem kurucam kumar oynamaya gerek yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Akvaryum kasa değil ama en azından düzgün bir psu almış olursun
Teşekkurler sanırım güvenilir markaları kullanmak daha iyi olucak

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,142
Üyeler
198,701
Son üye