Binama Optik Fiber Dağıtım kutusu ne zaman gelir?

Hermitus

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
748
Merhaba arkadaşlar, yeni bir binaya taşındık ve geçen gün sokağımızda altyapı çalışması oldu. Turuncu bir kablo çekildi sokağa aynı kablo apartmana delik açılarak sokulmuş. Bunu araştırdığımda bunun fiber kablosu olduğunu binaya fiber kutu takılması durumunda altyapının etkinleşeceğini öğrendim. TT ilçe müdürlüğüne giderek kutu ne zaman gelir diye sordum. Binanızda 12 daire var en az 3-4 başvuru gerekiyor kutunun gelmesi için dedi. Açıkçası binadan kimse yüksek fiyatlara Türk Telekom'dan internet almaz çalışanın dediği başvuru sayısını dolduramazsak binaya kutu gelmeyecek mi? Bu durumda izlemem gereken bir yol var mı? Şimdiden cevaplar için teşekkür ederim.

Başvuruya gerek yok gelecektir kutu bizim bina da kimse kullanmıyor fiber ve Türknet Gigafiber de var millet hiç kullanmiyor hepsi bana Özel sanki

Son düzenleme:
Başvuruya gerek yok gelecektir kutu bizim bina da kimse kullanmıyor var fiber ve Türknet Gigafiber de var millet hiç kullanmiyor hepsi bana Özel sanki
hocam 2 ayı geçti mahalleye turuncu kablo çektiler ondan beri kimse gelmedi. süreci hızlandırmak için bir şey yapabilir miyim? tt müşteri hizmetlerini aradım şikayet oluşturdular şikayet numaram da var ama hiçbir gelişme olmadı.

hocam 2 ayı geçti mahalleye turuncu kablo çektiler ondan beri kimse gelmedi. süreci hızlandırmak için bir şey yapabilir miyim? tt müşteri hizmetlerini aradım şikayet oluşturdular şikayet numaram da var ama hiçbir gelişme olmadı.
Türk telekom altyapısından hizmet veren başka bir firma sizin yeni fiber altyapınızi görebiliyor mu? Mesela türknet sizin fiber altyapınızı görüp abonelik başlatabiliyorsa beklemenize gerek yok. Bir başvuru olduğunda telekom ekibi gelip eve kadar fiber çeker herhalde.

Türk telekom altyapısından hizmet veren başka bir firma sizin yeni fiber altyapınızi görebiliyor mu? Mesela türknet sizin fiber altyapınızı görüp abonelik başlatabiliyorsa beklemenize gerek yok. Bir başvuru olduğunda telekom ekibi gelip eve kadar fiber çeker herhalde.
hocam birçok yerde altyapı sorguladım görünmüyor zaten görünmesi için başta bu kutunun konup aktifleşmesi lazımmış. anlamadığım bir sokak ielrdeki kız yurdunda 70 mps altyapı var benimle aynı sokaktaki binada 100 mps var ancak bizde yok.

Son düzenleme:
Bu konuyla ilgili bir şikayet alınmıyor ki.Alınan şikayet başka konudan alınmıştır.Boş vaktinde ara içeriğine baktır tekrar.Biraz keyiflerine bağlı sanki kutunun gelmesi.Belli olmuyor fiberin ne zaman geleceği :(

Bu konuyla ilgili bir şikayet alınmıyor ki.Alınan şikayet başka konudan alınmıştır.Boş vaktinde ara içeriğine baktır tekrar.Biraz keyiflerine bağlı sanki kutunun gelmesi.Belli olmuyor fiberin ne zaman geleceği :(
bir ara tekrar arayıp soracağım. bu işler şans işi gibi geldi bana kimine 2 sene gelmiyor kimisi 1 hafta içinde fiber kullanmaya başlıyor.

bir kaç kişiyle bence turknet gigafiber başvur yeni bina diye belki oda gelir.

bir kaç kişiyle bence turknet gigafiber başvur yeni bina diye belki oda gelir.
herhangi bir ücreti var mı? imza toplamam gerekiyor mu? bu arda küçük bir ilçedeyim türknein gelme olasılığı imkansız gibi.

herhangi bir ücreti var mı? imza toplamam gerekiyor mu? bu arda küçük bir ilçedeyim türknein gelme olasılığı imkansız gibi.
Gerek yok turknetin sayfasında gigafiber istiyorum var oraya başvurcan çok basit tel no tc falan

Gerek yok turknetin sayfasında gigafiber istiyorum var oraya başvurcan çok basit tel no tc falan
sağ ol hocam denerim ancak dediğim gibi 50 bin nüfuslu ilçeye gelmez 680 binlik selçukluya bile yeni gelmeye başlamış.

küçük bir ilçedeyim
İstanbul ise gelir bende insan girmeyecek mahalede oturuyorum ama binada gigafiber var yani kutuyu çalmasınlar dile ulaşılmayacak yere koymuşlar :)

Geri