Paramı nasıl katlayabilirim?

Reaksiyon skoru
47
30k yakın birikmişim var, nelere yatırım yapmalıyım? hisse aldım biraz fakat fazla bilgim olmadığı için pek güvenemiyorum kendime, neler tavsiye edersiniz?

30k yakın birikmişim var, nelere yatırım yapmalıyım? hisse aldım biraz fakat fazla bilgim olmadığı için pek güvenemiyorum kendime, neler tavsiye edersiniz?
Katlamak kumardır. Anca yatırım yapabilirsin (yatırım tavsiyesi değildir)

Hocam bence buradan tavsiye alma bu konuda, En güvenli yatırım Altın ama hızlı katlamak istiyorsan riske girmen lazım.

Bonanza.

Katlamak kumardır. Anca yatırım yapabilirsin (yatırım tavsiyesi değildir)
Altın dolar veya euro yatırım değildir sadece paranın değerini korumaya çalışırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bist100 endeksli hisselerden toplamaya çalış , sepet yap kendine.Büyük şirketlerin hisseleri kolay kolay taban yapmaz.

Altın dolar veya euro yatırım değildir sadece paranın değerini korumaya çalışırsın.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bist100 endeksli hisselerden toplamaya çalış , sepet yap kendine.Büyük şirketlerin hisseleri kolay kolay taban yapmaz.
Hisse denedim yapamadım demiş ? Anlaması için hem para kaybetmesi hemde uzman destek alması lazım

Geri