İninal mı alayım yoksa steam cüzdan kodu mu?

ininal kartı 5 tl ye aldığımız gibi kullanabiliyoz mu yoksa kurulum gerekiyo mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İninal var bende daha kullanışlı

ininal kartı 5 TL ye aldığımız gibi kullanabiliyoz mu yoksa kurulum gerekiyo mu ?

İninala para vermeyin kesinlikle.Her işlemde para kesiyor.Papara alın hiçbir ücret almıyor.Kart bile ücretsiz.Kargo ile evinize ücretsiz yolluyorlar.Hem kampanyaları çok iyi.Tosla kart da alabilirsiniz o da tamamen ücretsiz.

İninala para vermeyin kesinlikle.Her işlemde para kesiyor.Papara alın hiçbir ücret almıyor.Kart bile ücretsiz.Kargo ile evinize ücretsiz yolluyorlar.Hem kampanyaları çok iyi.Tosla kart da alabilirsiniz o da tamamen ücretsiz.
papara satan mağza var mı? (ailem oyuna para yatırmamı istemiyorlar gizli bir şekilde yapmak istiyorum)

ininal kartı 5 TL ye aldığımız gibi kullanabiliyoz mu yoksa kurulum gerekiyo mu ?

İninal kart uygulamasını indiriyorsun telefonuna hesap açıyorsun kendine sonra şok PTT gibi yerlerden kartına dolum yapabiliyorsun ama her ay kartında para varsa 2 lira kesiyor aylık kullanım ücreti olarak

Şokdan çikarabilirsin kartida

papara satan mağza var mı? (ailem oyuna para yatırmamı istemiyorlar gizli bir şekilde yapmak istiyorum)
yıllarca ininal kullandım fakat çok para kesiyor ve limiti 750 tl her ay 750 nin hepsini yatırırsan ortalma 1 senede 200 tl paranı çekiyor toplam

Uygulama ile olabilir fakat size onermem 200tl.yukledim 8 TL'ye yakın kestiler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,511
Üyeler
183,847
Son üye
bexonway
Geri