Rivyalı Geralt
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,507
Çok daha fazla özellik var yeni görevler falan var amaartısı ne ?
2 katı yer kaplıyor GOTY alma imkanın varsa al
Oyuna sonradan eklenmiş şeyler falan da var
Çok daha fazla özellik var yeni görevler falan var amaartısı ne ?
İninal var bende daha kullanışlı
papara satan mağza var mı? (ailem oyuna para yatırmamı istemiyorlar gizli bir şekilde yapmak istiyorum)İninala para vermeyin kesinlikle.Her işlemde para kesiyor.Papara alın hiçbir ücret almıyor.Kart bile ücretsiz.Kargo ile evinize ücretsiz yolluyorlar.Hem kampanyaları çok iyi.Tosla kart da alabilirsiniz o da tamamen ücretsiz.
İninal kart uygulamasını indiriyorsun telefonuna hesap açıyorsun kendine sonra şok PTT gibi yerlerden kartına dolum yapabiliyorsun ama her ay kartında para varsa 2 lira kesiyor aylık kullanım ücreti olarakininal kartı 5 TL ye aldığımız gibi kullanabiliyoz mu yoksa kurulum gerekiyo mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ininal kartı 5 TL ye aldığımız gibi kullanabiliyoz mu yoksa kurulum gerekiyo mu ?
Evet var papara sitesi üzerinden bakabilirsin.İninal kesinlikle alma derim.papara satan mağza var mı? (ailem oyuna para yatırmamı istemiyorlar gizli bir şekilde yapmak istiyorum)
yıllarca ininal kullandım fakat çok para kesiyor ve limiti 750 tl her ay 750 nin hepsini yatırırsan ortalma 1 senede 200 tl paranı çekiyor toplampapara satan mağza var mı? (ailem oyuna para yatırmamı istemiyorlar gizli bir şekilde yapmak istiyorum)
Uygulama ile olabilir fakat size onermem 200tl.yukledim 8 TL'ye yakın kestilerininal kartı 5 TL ye aldığımız gibi kullanabiliyoz mu yoksa kurulum gerekiyo mu ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ininal kartı 5 TL ye aldığımız gibi kullanabiliyoz mu yoksa kurulum gerekiyo mu ?
2000tl aylık.yuklemesi var papapayi onunoneirim Kimliğini onaylatitsan oluyorpeki ne önerirsin(ailemden gizli yapmak istiyorum)